Celebrity News

Momkovao je do 49. godine, a onda je sreo Ninu: Ljubavna priča Darka Tomovića

Ljubavna priča Darka Tomovića

Momkovao je do 49. godine, a onda je sreo Ninu: Ljubavna priča Darka Tomovića

Luka Šarac

Darko Tomović imao je tu sreću da kao mlad glumac dobije ulogu u seriji „Bolji život”. Iako su od tada prošle decenije, gledaoci ga i dalje pamte po ulozi Crnogorca, druga Slobodana Popadića iz vojnog orkestra.

Boško Karanović

 

Poslednje tri godine Darka Tomovića smo gledali u „Igri sudbine”, ali je nedavno odlučio da napusti taj projekat.

Pročitajte: Omiljeni glumac iz „Igre sudbine” napustio seriju pa razvezao jezik - Teško je bilo trpeti neprofesionalni odnos i BAHATOST

„Teško je bilo trpeti neprofesionalni odnos, osornost i bahatost ‘vrha piramide’, sa navikama donesenim iz neke druge oblasti javnog posla koji ima koren na Ibarskoj magistrali”, naveo je, između ostalog, Darko Tomović u saopštenju za javnost.

Popularni glumac, čije je stalno radno mestu u Narodnom pozorištu u Beogradu, uvek je nastojao da živi „po svome”. Intervjue je retko davao, za popularnost nije mario, a pred matičara je prvi put stao na pragu šeste decenije.

Iako je oduvek važio za miljenika lepšeg pola, Darko Tomović od braka je „bežao” do 49. godine. A onda je upoznao lepu Ninu, koja je od njega mlađa deceniju i po. Darkova izabranica diplomirala je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti, ali se u profesionalnom smislu opredelila za kognitivno-bihejvioralni koučing.

 

 

Nina i Darko su se upoznali 2007. radeći na zajedničkom projektu. Četiri godine kasnije sreli su se kod zajedničkog prijatelja i on ju je tada pozvao da izađu.

- Želeći da ostavim utisak, kao svako žensko, presvukla sam se sto puta. Na kraju sam obukla belu haljinu i pomislila da je to-to ako i on dođe u belom. Naravno, imao je belu košulju – pričala je svojevremeno Nina za Gloriju.

Pročitajte: Nikad nije kasno da se ljubi strasno - Ova zgodna plavuša KOJU SVI ZNATE je osvojila srce Darka Tomovića, upoznajte Ninu (FOTO)

Venčali su se sedam meseci nakon prvog sastanka, 15. januara 2012. Iste godine dobili su ćerku Lanu koja je izrasla u prelepu devojčicu.

 

 

- Možda sam se po nekim opštim standardima kasnije oženio i dobio dete, ali za lepe stvari nikad nije kasno. Meni se, u odnosu na vršnjake, sve događalo par godina kasnije. U šali kažem da ću poslednji saznati kad umrem – rekao je Darko Tomović u intervjuu za HELLO!

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading