Celebrity News

Bila je ljubavnica fudbalera, sa njegovom ženom Suzanom sedela za istim stolom: Nikada nisam prva kretala na muškarca

Fatalna Alka Vuica

Bila je ljubavnica fudbalera, sa njegovom ženom Suzanom sedela za istim stolom: Nikada nisam prva kretala na muškarca

Ata Images

Fatalna Alka Vuica, kruže glasine, otkako se pojavila na javnoj sceni uspela je da osvoji srca najvećih estradnih zavodnika. Priča se da joj nisu odoleli ni Brega, ni Bajaga, ali i da su joj posvetili neke od svojih najpoznatijih hitova.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Jedna od Alkinih najvećih ljubavi bio je slikar Vuk Veličković, sa kojim je dobila sina Arijana.

Pročitajte: Godinama nam je bio pred očima, a nismo znali da je ovaj POZNATI SRBIN otac sina Alke Vuice - Pogledajte jedinu zajedničku fotografiju

- Nikada nisam prva pozvala nekog na dejt. Mogu dati do znanja da mi se sviđa, ali to ostaje na pogledu – jasna je fatalna Alka Vuica.

Najviše pažnje izazvala je Alkina veza sa fudbalerom Igorom Štimcem, koji je  bio u braku sa Suzanom Žunić, nekadašnjom mis Jugoslavije.

- Veoma cenim Suzanu i žao mi je što je zbog mene bila povređena. Sudbina nam je spojila živote na vrlo ružan način, ali samo zato što smo obe jako volele istog muškarca i verovale mu - rekla je Alka u jednom intervjuu, a oglasila se i Suzana.

- Zaista je ponižavajuće shvatiti da ste mnogo puta sedeli u društvu s osobama s kojima vas je suprug prevario, a da vi o tome niste imali pojma. Sve te devojke, a pogotovo Alka, zapravo su mi pomogle da promenim svoj život nabolje - rekla je ona.

Iako ekscentričnom pojavom ostavlja drugačiji utisak, hrvatska pevačica sebe opisuje kao staromodnu u odnosu sa jačim polom

- Nikada nisam prva kretala na muškarca. To je nepristojno i nije nimalo ženstveno – smatra Alka Vuica.

U junu će proslaviti 63. rođendan, a o starosnoj diskriminaciji ne želi ni da čuje.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 - Madonu stalno napadaju jer želi biti seksi. Zameraju joj ako se u šezdesetoj slika u halterima, a izgleda sto puta bolje od Ala Paćina i Roberta de Nira, dva starčića koji prave decu u osamdesetoj.

- Društvo je vrlo nepravedno prema ženama uopšte, a pogotovo kada napune određene godine – kaže fatalna Alka Vuica.
 

Komentari (0)

Loading