Celebrity News

Goran Bregović prevario ženu sa OVOM POZNATOM PEVAČICOM: Pogledajte fotografiju iz kreveta koja je Dženani slomila srce

Goran Bregović i Alka Vuica punili su svojevremeno novinske stupce

Goran Bregović prevario ženu sa OVOM POZNATOM PEVAČICOM: Pogledajte fotografiju iz kreveta koja je Dženani slomila srce

Ata Images

Iako je zakoračio u osmu deceniju, buran ljubavni život Gorana Bregovića ne prestaje da intrigira javnost.  Otkako je uplovio u svet muzike, pa sve do danas, Brega je magnet za pripadnice lepšeg pola, a mnoge poznate dame nisu odolele njegovom šarmu te smo često mogli pročitati naslove o njegovim aferama. Da su u vezi Goran Bregović i Alka Vuica takođe je bila jedna od tema koja se svojevremeno prepričavala u javnim krugovima.

Pročitajte: Kupovao joj poklone, išla na njegovu jahtu - Ovaj SLAVNI muzičar je bio tajni LJUBAVNIK Lepe Brene (FOTO)

Nebojša Babić

 

Pevačica koja je na prostorima Hrvatske prva uvela etno stil u pop muziku, karijeru je započela osamdesetih, a devedesetih je bila na vrhuncu slave. Svojom pojavom odmah je zaintrigirala javnost, naširoko se pisalo i pričalo o njenom životu, posebno o saputnicima koje je birala, a između ostalih zabranjenih ljubavi šuškalo se i o njenoj romansa sa Bregom.

Naime, osmadesetih godina kao novinarka, Alka Vuica došla je u Sarajevo da za zagrebački magazin "Polet" uradi intervju sa članom iz gupe "Bijelo dugme". Pre samog početka razgovora Bregović joj je tada navodno rekao: "Ti nisi došla zbog intervjua, nego radi udaje" i to je bio početak njihovih javnih proizivki.

Pročitajte: Slomljen i sav u zavojima - Prva Bregina fotografija posle saobraćajne nesreće zabrinula javnost, pogledajte kako izgleda

Arhiva Story

 

Mnogi su tada sumnjali da između njih postoji neka tajna veza, a iako ova romansa nikada nije potvrđena, fotografija na kojoj su Goran Bregović i Alka Vujica zajedno pozirali u krevetu, i to iz perioda kada se pričalo da sa njom vara ženu, govori više od hiljadu reči.

Da je nečega među njima zaista bilo svedoči i činjenica da joj je posvetio čuveni hit "Pedikulis pubis" što sa latinskog prevoda znači stidne vaši, a kakva je pozadina ovog Breginog gesta, nepoznanica je. Ono što je u javnosti poznato jeste da je ovo Alku veoma razljutilo te dug vremenski period nije pričala sa Goranom.

Komentari (0)

Loading