Celebrity News

Zašto kriješ prvenca? Đanijeva Slađa konačno progovorila o vanbračnom sinu, evo da li ga je Đani prihvatio

Vanbračni sin Slađe Trajković živi u Americi

Zašto kriješ prvenca? Đanijeva Slađa konačno progovorila o vanbračnom sinu, evo da li ga je Đani prihvatio

Amir Hamzagic/ATAImages

Da Radiša i Slađana Trajković imaju troje dece javnosti je dobro poznato, ali malo ko zna za vanbračnog sina Slađane Trajković, tridesetogodišnjeg Nikolu.

Vanbračni sin Slađe Trajković odrastao je mladić, koji živi i radi u Americi.

Pročitajte: Unuka Miroslava Ilića je najslađa devojčica koju ste videli - Devin pokazao ćerku, da li će ove fotografije smekšati dedino tvrdo srce (FOTO)

- Pričalo se da Slađa krije da ima sina, da Đani i on ne razgovaraju i da to dete niko ne viđa. Navodno, prvi sin je zamerio Slađi kako je obezbedila troje dece, a njemu nije dala ništa, ali to nije tačno. Ta tema jako boli Slađu, da se priča kako sin traži Đanijeve pare i da su zato u lošim odnosima - rekla je svojevremeno za medije Slađina drugarica.

- Istina je da se ne viđaju često jer on živi i radi u Americi, ali dolazi u Beograd i tada se vide. On je sa Milošem, Markom i Sofijom u kontaktu, čuju se, kao i sa Slađom i Đanijem.

Amir Hamzagic/ATAImages

 

- Kada su dobili prvog sina Miloša, Đani je rekao Slađi da svoje prvo dete može da dovede da živi sa njima, ali njemu je u Americi bilo super, išao je u školu, imao drugare i on nije hteo da se vraća u Srbiju - završila je ona.

Ovim povodom oglasila se svojevremeno i Slađa otkrivši sve detalje o svom nasledniku.

- Nikada to nisam krila, uvek kažem da imam četvoro dece. Đanija on gotivi, kao i Đani njega. On živi i radi u Americi, završio je dva fakulteta, prelep je i pametan momak. Ja nisam u kontaktu sa Nikolinim ocem, nema ni potrebe. Naš sin je momak, ostvaren, nije dete. Mnogo je godina prošlo kako ja nisam sa tim čovekom. Nikola kad može dođe u Beograd i tada se svi viđamo sa njim - iskrena je bila ona, a prenosi "Skandal".

Komentari (0)

Loading