Celebrity News

Miroslav Ilić sve iznenadio! Doneo striktnu odluku o nepriznatom sinu Devinu! On ima samo JEDNOG OCA

Porodični život Miroslava Ilića nije tako idiličan kao pre skandala koji ga je zadesio

Miroslav Ilić sve iznenadio! Doneo striktnu odluku o nepriznatom sinu Devinu! On ima samo JEDNOG OCA

Skladan i miran porodični život Miroslava Ilića potresli su medijski natpisi o navodnom vanbračnom sinu kojeg je pevač stekao tokom jedne turneje u Americi.

Privatna Arhiva

 

Naime, njegov nepriznati tridesetogodišnji sin Devin Antonović želeo je da se izbori za status sina Miroslava Ilića te je u javnost dospela čitava priča zahvaljujući Devinovoj majci Mirjani koja tvrdi da je Miroslava upoznala na njegovoj turneji u Americi, da su bili ludo zaljubljeni te da se iz te romanse rodio Devin.

Privatna Arhiva

 

Devin Antonović nosi prezime bivšeg Mirjaninog supruga Danijela, međutim majka i sin bili su odlučni u odluci da svoju stranu priće isteraju do kraja i dokažu očinstvo.

Po navodima Mirjane Antonović to im je nedavno i pošlo za rukom te je otkrila da je sud doneo odluku da pevač jeste otac njenog sina Devina, međutim Miroslav Ilić oglasio se po tom pitanju i kratko stavio do znanja da ostaje pri svom stavu:

ATA images

 

- Toj gospođi sam poručio da njen sin ima jednog oca, a to je onaj koji ga je priznao i koji se u dokumentima vodi kao njegov otac. Ali, ako ona želi da mu taj čovek više ne bude otac nego da to budem ja, mora prvo da poništi očinstvo tog gospodina - izjavio je navodeći da je u porodičnim odnosima Ilić ipak sve u redu:

ATA images

 

- Mislim da meta nisam ja, nego moja supruga. Ako neko hoće da traži svoje pravo, slobodno neka izvoli. Mi smo kroz to prolazili pre mnogo godina i moja porodica se sa ovim ne susreće prvi put. Ovo ne može da nas uzdrma - poručio je kratko Miroslav.

Komentari (3)

Loading
Tanja

08:36 16.08.2022

Koliko je ovaj Miroslav jadan. Svako normalan bi bio ponosan da ima dete a on se ponaša ko neko razmaženo i nedozrelo derište. Uradi taj DNK test ako smeš pa onda pričaj.

Ana

13:37 16.08.2022

Ilić je dno dna.Živeo sa Mirjanom dok bio u inostranscvu,a sad Pere ruke od svega.Devlin je obrazovan čovek,za razliku od sina sa suprugom,koji je klošar.Pa Miroslavu treba da bude čast da mu Devlin bude sin

Ja

16:06 17.08.2022

Dno dna od čoveka,više ne slušam ni njegove pesme,nije dete ni krivo niti tražilo da se rodi