Celebrity News

Ceca javno podržala Slavicu Ćukteraš koja vodi životnu bitku: Budi hrabra, uz tebe sam!

Ceca ohrabrila Slavicu Ćukteraš

Ceca javno podržala Slavicu Ćukteraš koja vodi životnu bitku: Budi hrabra, uz tebe sam!

Antonio Ahel/ATA Images

Ceca ohrabrila Slavicu Ćukteraš

Slavica Ćukteraš već duže vreme vodi sudski spor sa bivšim suprugom, nekadašnjim fudbalerom Vladom Avramovim, oko starateljstva nad ćerkom Viktorijom.

Kurir TV printscreen

 

- Ni u najluđim snovima nisam mogla zamisliti da će mi se dogoditi da preko suda rešavam kome dete treba da pripadne. To je jedan veliki udarac i jedna velika bol - priznaje Slavica Ćukteraš.

Pročitajte: Prijavio je, dobila zabranu prilaska, a onda je načisto slomio - Ovako danas izgleda bivši muž Slavice Ćukteraš

Patnju majke, koja prolazi neopisivo težak period, odlično je razumela Ceca Ražnatović. Folk zvezda ugostila je Slavicu u svojoj emisiji Ceca show, na Blic televziji.

Otvoreno su razgovarale o brojnim temama, pa i o roditeljstvu.

- Ko će da štiti majke u procesu borbe? Ko će mami da pruži podršku kad se desi ovakva situacija - zapitala se glasno Slavica, na šta joj je Ceca odgovorila:

- Pa, mame, jer one to najbolje razumeju.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Ceca Ražnatović, koja ima dvoje odrasle dece, sada već i unuke, jasno je iznela svoj stav:

- Ja mislim da kada je majka zdrave pameti, svesti, stabilna, mala deca uvek treba da budu uz nju. To je, po meni, potpuno prirodno.

Mlađoj koleginici poručila je da u potpunosti razume kroz šta prolazi, ali i priznala da ne zna kako bi se ponašala da je u toj situaciji.

- Govorim iz ugla roditelja, meni da se to dešavalo, ja bih bila u paklenom stresu. Umirala bih od straha. Ne mogu ni da zamislim svoj život da me neko odvoji od moje dece.

Pročitajte: To je moja jedina greška - Slavica Ćukteraš nije mogla takav život da podnese

Svesna straha i neizvesnosti sa kojim se Slavica suočava dok čeka ishod odluke o starateljstvu, Ceca joj je javno poručila:

- Dajem ti apsolutno svaku svoju podršku. Želim ti da budeš jaka, kao što jesi. Nisi sama i nećeš biti sama.

- Treba snaga, treba vreme, ali Bog sve namesti - zaključila je Ceca Ražnatović.

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading