Celebrity News

Nisam ga na ulici zamolila da mi napravi dete! Tamara Dragičević pred treći porođaj otkrila da li joj Petar pomaže oko dece

Tamara Dragičević o Petru i njegovom odnosu prema deci

Nisam ga na ulici zamolila da mi napravi dete! Tamara Dragičević pred treći porođaj otkrila da li joj Petar pomaže oko dece

Ata Images

Glumci Tamara Dragičević i Petar Benčina očekuju treće dete, a, kako mediji pišu, porodica će postati bogatija za još jednog dečaka.

Ovoga puta, lepa trudnica, gostujući u jednom podkastu, govorila je o roditeljstvu. Tamara Dragičević o Petru i njegovom odnosu prema deci govorila je sa puno ljubavi, ali je istakla da je jako nervira pitanje: "Pomaže li ti Petar?"

Pročitajte: Trudna Tamara Dragičević prošetala modnom pistom - Glumica preformansom izazvala ovacije publike (FOTO)

- Kad čujem pitanje: "Da li mi Petar pomaže", odakle da krenem? Kako se uopšte daje odgovor na to pitanje? Prva pomisao: "Bože, kako pomaže", ne pomaže on meni, to su i njegova deca.

Nisam ga zamolila na ulici, da sam mu prišla i rekla: "Možeš da mi napraviš dete, nemaš nikakvu obavezu". Možda bih onda odgovorila na to pitanje i rekla: "Stvarno dođe ponekad i obiđe nas" - rekla je Tamara na početku.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Podsetimo, Tamara i Petar u svet roditeljstva zakoračili su 2016. godine, kada je na svet došla njihova prvenica Staša, sada školarka. Tri godine kasnije dobili su sina Lazara, koji je preslatki petogodišnjak.

Novom članu porodice svi se podjednako raduju, mada su Tamara i Petar svesni izazova koji ih očekuje s obzirom da će imati troje mališana o kojima brinu, a oboje su na vrhuncu svojih karijera.

Komentari (0)

Loading