Celebrity News

Mina Naumović prkosi Danijeli Dimitrovskoj! Preko ovih reči nijedna bivša ne bi prešla (FOTO)

Mina Naumović i Danijela Dimitrovska do sada su bile najbolji primer skladnog odnosa sadašnje i bivše žene

Mina Naumović prkosi Danijeli Dimitrovskoj! Preko ovih reči nijedna bivša ne bi prešla (FOTO)

Instagram / callmenaumi, Antonio Ahel / ATA Images

Dugo se verovalo da Mina Naumović i Danijela Dimitrovska nemaju apsolutno nikakvu komunikaciju.

Bivša i sadašnja supruga Ognjena Amidžića, navodno, nemaju zajedničkih tema koje bi ih spojile, a sve što se tiče Danijelinog i Ognjenovog sina Matije razvedeni supružnici rešavaju bez Mininog udela.

Pročitajte: Evo šta supruga Ognjena Amidžića radi da bi nakon porođaja ostala lepa mužu - Dame, ovo je vrlo važno (FOTO)

Iako je autor emisije "Amidži šou" svojevremeno pokušao da se opravda i objasni za javnost da je odluku da se razvede od manekenke doneo mnogo pre nego što je upoznao svoju novu izabranicu, vlasnica modne agencije i nova voditeljka "Blic TV" ne može da odagna sumnje da je upravo Mina bila razlog njenog i Ognjenovog lošeg odnosa u poslednje vreme, što je naposletku i dovelo do kraha braka.

Instagram

 

Ako je sve navedeno istina, a još uvek je sve sveže, od razvoda nije prošlo ni godinu i po dana, sasvim je jasno zašto Mina Naumović i Danijela Dimitrovska niti mogu, niti imaju o čemu da razgovaraju.

Mišljenje brojnih fanova je da su se po Mininom porođaju i rođenju sina Peruna mnoge stvari u njenom i Danijelinom odnosu promenile.

Da nije tako nova supruga voditelja ne bi se osmelila da se javno, doduše izokola, suprotstavi manekenki i prkosi joj.

Na svom Instagram profilu, na kome retko kada objavljuje slike, u poslednje vreme najčešće sa sinom, gde mu obavezno skriva lice, Mina je donela odluku da napravi novi korak.

Instagram/callmenaumi

 

Fotografisala je malog Peruna dok spava i bez imalo filtera fotografiju objavila s ciljem da sa svima podeli podatak da je njen sin slika i prilika svog oca.

- Klonirala sam Ognjena. Da se smejete još sto godina. Nema na čemu - napisala je u opisu slike Mina, što su mnogi protumačili kao ličnu provokaciju upućenu Danijeli, čiji sin navodno nema toliko sličnosti s Amidžićem.

Pročitajte: Ognjen i Mina predstavili sina, prva fotografija malog Peruna očarala javnost (FOTO)

Poznavajući Danijelinu prirodu veruje se da će ona ovaj komentar ignorisati, ali nikada se ne zna, možda se udostoji, pa novoj supruzi svog bivšeg emotivnog izabranika da protivodgovor od kojeg će se sve zatresti.

instagram/minanaumovic

 

Prvi put čini se da se voditelj nalazi između dve vatre, svi se pitaju kako će se u tom sendviču snaći.

 

Komentari (0)

Loading