Celebrity News

Danilo Ikodinović ludo voleo našu sportistkinju koju je odnela surova bolest

Izabranica Danila Ikodinovića bila je ova prelepa sportistkinja

Danilo Ikodinović ludo voleo našu sportistkinju koju je odnela surova bolest

Milos Tesic/ATAImages

Ljubavni život Danila Ikodinovića bio je izuzetno turbulentan. Ženio se tri puta, a malo ko zna da Maja Ognjenović nije jedina sportistkinja sa kojom je Dača bio.

Izabranica Danila Ikodinovića bila je i prelepa karatistkinja Snežana Perić, ali o ovoj vezi u javnosti se najmanje pričalo.

Pročitajte: Nakon smrti supruge Snežane Perić, Đorđe Pantić nastavio dalje! Presrećan objavio DIVNE vesti - Svi čestitaju (FOTO)

Prva izabranica Danila Ikodinovića bila je misteriozna Anja, koja mu je podarila ćerku Andreu. U braku sa Natašom Bekvalac dobio je ćerku Hanu, a sreću je pronašao u trećem braku, sa odbojkašicom Majom Ognjenović.

Snežana Perić otkrila je te davne 2004. godine za Gloriju da je sa Danilom veoma srećna.

Instagram

 

- Ne želim da krijem svoju vezu sa Danilom. Srećna sam što pored sebe imam takvog čoveka, sportistu koji me podržava i voli. S te strane sam zadovoljna i ispunjena - rekla je tada.

Ljubav nije potrajala, a ubrzo su oboje uplovili u bračne vode. Dača se oženio Natašom, a Snežana se udala za Đorđa Panitća, kome je podarila ćerku Manju.

Snežana Perić Pantić preminula je pre dve godine nakon duge borbe sa opakom bolešću, a za sobom je ostavila neutešne supruga i ćerku.

Komentari (0)

Loading