Celebrity News

Moja prva supruga je prelepa! Evo ko je žena kojom se Danilo Ikodinović oženio pre Nataše i Maje i koja mu je podarila stariju ćerku

Prva žena Danila Ikodinovića za domaću javnost je prava misterija

Moja prva supruga je prelepa! Evo ko je žena kojom se Danilo Ikodinović oženio pre Nataše i Maje i koja mu je podarila stariju ćerku

Milos Tesic/ATAImages

Prva žena Danila Ikodinovića, misteriozna Anja, sa nekadašnjim vaterpolistom bila je u braku svega tri godine i uspela je da svoj privatni život sačuva od javnosti.

Anja je pred oltar sa Dačom stala 2000. godine, a nedugo zatim podarila mu je ćerku Andreu, koja je sada već odrasla devojka. 

Pročitajte: Kad ti ćerka kaže da se udaje za Daču Ikodinovića... Majka Maje Ognjenović prvi put bez dlake na jeziku progovorila o zetu

Ipak, ova ljubavna priča nije imala srećan kraj, te su se njih dvoje već 2003. godine razveli.

Nakon kraha ovog braka, Dača je uplovio u vezu, a zatim i brak sa Natašom Bekvalac, a nakon turbulentnog razvoda i nesreće koja mu je promenila život, u njegovo srce uselila se Maja Ognjenović koja je i danas njegova supruga.

Foto: M. M./ATAImages

 

Prva žena Danila Ikodinovića jedina je od tri njegove supruge, koja je za domaću javnost prava misterija. O Anji je Dača govorio samo jednom i to u trenutku kada se o njegovom razvodu od Nataše, neprekidno pisalo:

- Evo, moja prva žena je prelepa, pa zašto o njoj niko nije pisao? Ko želi senzaciju taj je i dobije - rekao je tada za domaće medije on.

Komentari (0)

Loading