Celebrity News

Aleksandra Prijović NJEGA voli više od Filipa! Poznaje ga čitav život, a tek sada je to priznala: Fotografija je dokaz

Porodica Aleksandre Prijović najveće je bogatstvo pevačice

Aleksandra Prijović NJEGA voli više od Filipa! Poznaje ga čitav život, a tek sada je to priznala: Fotografija je dokaz

M. M./ATA Images

Porodica Aleksandre Prijović glavno je utočište estradne umetnice, koja proteklih nekoliko meseci niže uspeh za uspehom.

Po mišljenju muzičkih stručnjaka, supruga Filipa Živojinovića dočekala je svojih pet minuta, što je prethodilo napornom radu.

Pročitajte: Sve je vodilo do kraha braka, na kraju se dogodio bolan razvod! Dijana je krivicu prebacila na mene (FOTO)

Ništa, međutim, ne bi bilo izvodljivo niti bi Prija dosegla ove profesionalne visine da nema neizmernu podršku voljenih.

Svekar Boba, svekrva Lepa Brena, suprug Filip, koji je napisao i komponovao većinu numera na njenom albumu, sin Aleksandar, mama Borka, otac Nedeljko, ali i baka i deka po majci njen su najveći oslonac, što ona ne izostavlja da napomene na koncertima i u svojim intervjuima.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Baki i deki, kako tvrdi, posvetila je jednu od pesama, dok istovremeno na sceni voli da ih pozdravi i sa publikom podeli radost što ih još uvek ima uz sebe.

- Baki i deki sam posvetila pesmu, svi koji su gledali moje spotove znaju da u jednom postoje snimci iz mog privatnog života i baka i deka su uvek kada su gledali taj spot plakali, onda sam ih videla srećne, uplakane, tad mi je srce stalo - izjavila je ranije za "Blic" Aleksandra, koja obožava na društvenim mrežama da deli trenutke sa voljenima.

Instagram/Aleksandra Prijovic

 

Često se na njenom profilu mogu naći slike sa roditeljima, ali najpre sa bakom i dekom koji su je odgajili.

Uz baku, najpre deku Aleksandra, je prohodala, progovorila, pa i propevala, te nije čudo kada napomene da njima duguje sve.

Danas je objavila sliku sa dekom, a ono što je stavila u opis raznežilo je brojne fanove.

Pročitajte: Danas u luksuznoj vili na Bežaniji, a nekad... Pogledajte kako izgleda skromna kuća u kojoj je nekad živela Aleksandra Prijović (FOTO)

Naime, u produžetku fotografije na kojoj ponosno pozira u dekinom zagrljaju Prija je napisala:

- Do neba i nazad.

Instagram/Aleksandra Prijovic

 

Aleksandra nije dodala da ga voli, međutim, to se podrazumeva, a sve i da ništa nije kazala fotografija je dovoljan dokaza međusobnih osećanja deke i unuke.

 

Komentari (0)

Loading