Celebrity News

Sve je vodilo do kraha braka, na kraju se dogodio bolan razvod! Dijana je krivicu prebacila na mene (FOTO)

Dijana Đoković razvod nije očekivala

Sve je vodilo do kraha braka, na kraju se dogodio bolan razvod! Dijana je krivicu prebacila na mene (FOTO)

Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Dijana Đoković razvod kao i mnoge druge porodične tajne vešto skriva. 

Za razliku od nje, koja ne voli previše da se izlaže javnosti, još manje da za medije govori, postoje članovi njene brojne porodice koji su vrlo otvoreni i rado komuniciraju sa novinarima.

Upravo zahvaljujući pomenutim pojedincima doznalo se ono što zasigurno majka Novaka Đokovića nije želela da se sazna, još manje da se o tome piše po tabloidima i portalima.

Pročitajte: Sina joj je odvela u inostranstvo, a sad se s drugim muškarcem dopisuje - Dijana Đoković ne veruje šta vidi (FOTO)

Dijanin otac Zdenko Žagar jedan je od onih koji se nije libio da za domaću javnost otkrije detalje prvog, pa i drugog braka, a potom u sve umeša ćerku i njenu sestru Sandu.

Luka Šarac

 

On je, naime, svoju ispovest za "Kurir" počeo pričom o tome kako su daljina i razdvojenost učinili svoje: 

– Rođen sam u Vinkovcima u Hrvatskoj, kao i moja bivša supruga, Novakova baka Elizabeta. Došao sam u Beograd kao vojno lice, a ona na školovanje. Tu su nam se rodile ćerke Dijana i Sanda.

– Ja sam četiri godine bio na službi u Prištini, svakog vikenda sam putovao do Beograda i nazad, pa zamislite kakav je to život bio. Sve to se odrazilo na porodične odnose – prisetio se Zdenko, pa u nastavku ispričao:

– Došlo je do razvoda, to vam je priča vojnog lica. Nisam mogao da učestvujem u podizanju ćerki Dijane i Sande koliko je trebalo.

ata images/ R.Z.

 

– Stvorila se neka tampon zona, tenzija između nas i uvek ono pitanje ko je kriv. Kažem da je za svađu potrebno dvoje. Dijana je krivicu prebacivala na mene, nije mi to oprostila – ispričao je Novakov deda.

S obzirom na to da je bila jako mlada kada su se izrodili problemi između oca i majke Dijana Đoković razvod nikako nije mogla da prihvati, niti očevu drugu ženu.

Pročitajte: Dijana Đoković pravi najbolji slatkiš na svetu - U tri koraka je gotov - Tara i Stefan ne mogu da mu odole

Kako je vreme prolazilo strasti su se slegle, i sama je stekla porodicu i shvatila upravo ono što je i Zdenko napomenuo, a to je da je za svađu neophodno dvoje.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Pomirila se Dijana u međuvremenu sa ocem, sada žali što on sa njenim sinovima nije blizak koliko je bio Srđanov otac Vladimir.

 

Komentari (0)

Loading