Celebrity News

Nož u leđa najboljoj drugarici: Otkrivena TAJNA o IZDAJI u odnosu Cece Ražnatović i Viki Miljković

Prijateljstvo Viki Miljković i Cece Ražnatović traje decenijama, upravo je zato svima nejasno zašto je Viki za venčanu kumu odabrala drugu koleginicu

Nož u leđa najboljoj drugarici: Otkrivena TAJNA o IZDAJI u odnosu Cece Ražnatović i Viki Miljković

Antonio Anhel/M.M./Ataimages

Prijateljstvo Viki Miljković i Cece Ražnatović datira još iz detinjstva, a sve je počelo preko njihovih roditelja. Ipak, njih dve okumile su se i dan-danas nerazdvojne su prijateljice.

- Moja majka je prosvetni radnik, isto kao i Violetin otac. Ne samo da smo prijateljice i kume nego su i naši roditelji porodični prijatelji. Još kao devojčica, kad sam imala pet-šest godina, odlazila sam kod Miljkovića i ostajala kod njih po nekoliko dana.

Pročitajte: Ovo nije kuhinja ovo je spejs-šatl! Viki Miljković nije pitala za cenu, sve je na dodir (FOTO)

I Viki je meni uzvraćala posetu, tako da smo na neki način bile cimerke. Poveravale smo se jedna drugoj, delile tajne, sobu, ponekad čak i garderobu - ispričala je ranije folk diva, prenosi „Alo“.

Ipak, u medijima se šuškalo da im je odnos narušen, kada je Viki odabrala da joj Sanja Đorđević krsti sina Andreja. Uz to, kada se udavala za Tašketa, pored Cece za kumu je izabrala Sanju.

 

 

Kako bi okončala nagađanja, Ceca se ovim povodom oglasila:

- Sa Viki i Tašketom sam se još ranije dogovorila da im krstim drugo dete - izjavila je tada pevačica, koja je savetovala Violetu da ima još jedno dete, što se nije ostvarilo.

 

Komentari (0)

Loading