Celebrity News

Sve se otelo kontroli! Jaman Sandal doneo odluku zbog koje Eminu i Mustafu danima boli glava (FOTO)

Stariji sin Emine Jahović nepokolebljiv je

Sve se otelo kontroli! Jaman Sandal doneo odluku zbog koje Eminu i Mustafu danima boli glava (FOTO)

Ata images/antoni ahel/ You tube/screenshot

Stariji sin Emine Jahović još u obdaništu pokazivao je sklonost ka muzici.

Čim je to primetila, kantautorka je svog naslednika počela da snima, a uprkos činjenici da je prvobitno on bio jako stidljiv, ponosno je to delila sa fanovima.

Pročitajte: Bivši svekar Emine Jahović nakon svega prvi put u javnosti - Taj čovek je Mustafinu majku ostavio posle godinu dana braka

Slično je činio i njen bivši suprug, velika turska muzička zvezda Mustafa Sandal.

Roditeljska radost, međutim, nije dugo trajala. Šala mališana se pretvorila u zbilju.

Naime, što je više sazrevao stariji sin Emine Jahović sve više je pokazivao želju da uđe u svet muzike, sa čime se roditelji nisu u potpunosti složili.

 

 

Budući da su svesni izazova i tereta koji popularnost sa sobom nosi ni Emina, ni Mustafa nisu bili za to.

Ipak, na Jamanovu molbu i insistiranje, lagano su ga pripremali za ono što ga čeka i strpljivo su se nadali njegovoj drugačijoj reakciji, tačnije odluci da se bavi nečim drugim.

Prvi put pred očima javnosti Jaman se pojavio samo kao igrač i to u očevom spotu, drugi put već bio je šanker, dok je sada krenuo korak dalje.

Sa svega 15 godina naslednik srpske pop dive i turskog muzičara snimio je svoj prvi singl, koji je već privukao veliku pažnju turskih medija i javnosti iako još uvek nije ni izašao.

Sve vezano za to osvanulo je na Mustafinom profilu uz delić singla i reči:

Pročitajte: Supruga Mustafe Sandala promenila lični opis! Sada je ista Emina (FOTO)

- Najstariji sin Mustafe Sandala Jaman Sandal je uzbuđen što će objaviti svoj prvi singl pod nazivom "Čekajući tebe". Pesma će biti dostupna na svim digitalnim platformama od 26. aprila.

Svi su nestrpljivi da čuju šta je to Eminin prvenac pripremio, dok se uporedo pitaju da li su otac i majka učestvovali u procesu pripreme i u kojoj meri su ga podržali.

instagram/mustafasansal24

 

 

Mustafa, koji je na svom profilu sve podelio, evidentno čuva leđa sinu. Emina za sada ćuti, te ostaje da se vidi hoće li i ona naslednika podržati kada se singl pojavi.

Komentari (0)

Loading