Celebrity News

Majčino oko puno suza: Mlađi sin Emine Jahović raznežio pevačicu, povod je poseban

Mlađi sin Emine Jahović raznežio majku

Majčino oko puno suza: Mlađi sin Emine Jahović raznežio pevačicu, povod je poseban

Ata Images

Pevačica Emina Jahović dva puta se nepovratno zaljubila, prvi put 2008, kada je u naručje uzela sina Jamana, a potom i 2012, kada je na svet došao mlađi sin Emine Jahović i Mustafe Sandala.

Danas preslatki Javuz puni 12 godina, a ponosnoj majci u oku su suze radosnice, jer je izrastao u divnog dečaka.

Pročitajte: Zategnuta ko struna, a sve zbog jednog napitka - Evo šta Emina konzumira pre doručka, a ima i posebnu tehniku tuširanja (FOTO)

Na svom Instagramu sinu se obratila dirljivom porukom uz niz fotografija:

- Ti si dar od Boga i ja mu svakoga dana zahvaljujem što me je blagoslovio, odabravši me da budem tvoj vodič kroz život i beskrajna podrška - napisala je pevačica mlađem nasledniku, pa dodala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

- Neka božja milost nastavi da te obasjava, vodeći te kroz životno putovanje, korak po korak. Srećan rođendan, maleni moj Javuze.

I dok je mlađi sin Emine Jahović još uvek dečak, stariji je u pubertretu, te se pevačica već suočava sa pojedinim poteškoćama u roditeljstvu.

Pročitajte: Sin Emine Jahović i Mustafe Sandala izašao u javnost i rekao šta misli o svom ocu - Cela Turska se trese zbog Jamana (FOTO)

- Jaman je sada u pubertetu i treba mu puno pažnje i kontrole. Počeo je da izlazi, sad je postao di-džej, svake godine nešto novo. Mnogo sam posvećena i najbitinije mi je da sam dobra majka - izjavila je Emina za medije:

- Jaman ima 15 godina, ne mogu da mu slomim telefon, on ima svoju privatnost. Ja ne mogu da hakujem njegovu šifru i da mu gledam, jer on sada ima neke devojčice i ja to ne želim da čitam. To su njegove privatne stvari - rekla je pa dodala:

- Jedino što mogu to je da pričam sa svojom decom i to radim svaki dan

 

Komentari (0)

Loading