Celebrity News

Bivši svekar Emine Jahović nakon svega prvi put u javnosti: Taj čovek je Mustafinu majku ostavio posle godinu dana braka

Svekar Emine Jahović prvi put pred očima domaće javnosti

Bivši svekar Emine Jahović nakon svega prvi put u javnosti: Taj čovek je Mustafinu majku ostavio posle godinu dana braka

Ata Images/Antonio Ahel

Svekar Emine Jahović nije željan medijske pažnje, te se uprkos velikom metežu koji se podigao zbog razvoda njegovog sina i pevačice, a potom i optužbi da ne plaća alimentaciju, držao po strani.

Medije je tokom svih proteklih godina izbegavao u širokom luku, poput svoje prve supruge, Mustafine majke koja se za njega udala sa svega 19 godina, a samo godinu dana od sklapanja bračnih zaveta i razvela.

Pročitajte: Supruga Mustafe Sandala promenila lični opis! Sada je ista Emina (FOTO)

U jednoj domaćoj emisiji Jahovićeva se dohvatila priče o svekrvi Tuin Ileri, prvom susretu sa njom, detaljima o njihovom današnjem odnosu, a nekako spontano u fokus razgovora dopao je i svekar Emine Jahović.

 

 

Po njenoj tadašnjoj priči, Mustafu je, navodno, majka odgajila sama i dosta se namučila da se on odškoluje, postane svoj čovek, a potom i velika turska muzička zvezda.

Posle ovog Emininog intervjua danima se postavljalo pitanje a gde je za sve to vreme bio pevačev tata Jusuf, navodno bogat i uspešan biznismen. Tek danas prvi put Mustafa se udostojio da na Instagramu objavi očevu fotografiju.

 

 

Na slici poziraju Jusuf Sandal, stric Ahmet i Mustafin i Eminin mlađi naslednik Javuz, koji je očigledno lud za fudbalom i već pokazuje adekvatne rezultate za svoj uzrast.

Muzičar se uz pomenutu fotografiju pohvalio činjenicom da mu je sin fudbaler u usponu i istovremeno otkrio da mali Javuz najbolje rezultate na terenu daje kada ga sa tribina bodre deda i Ahmet.

Pročitajte: Emina Jahović iskrena - Ne mogu da budem sa muškarcem koji radi u banci

Ostaje da se vidi kolika će zaista zvezda Javuz postati, u kom smeru će njegova sportska karijera krenuti. Jedno je sigurno, očevu pažnju i ljubav ima, a očigledno i alimentacija više ne izostaje.

instagram/mustafasansal24

 

Posle nove ženidbe Mustafa evidentno nije zaboravio na svoje obaveze, kako je Emina ranije tvrdila. Naprotiv, posvetio se sinovima, sve više vremena provodi sa njima i uživa u tome.

Komentari (0)

Loading