Celebrity News

Od Mirjane Bobić Mojsilović nema srećnije majke! Mezimica Mila i zet Ivan samo su ovo čekali (FOTO)

Mirjana Bobić Mojsilović unuče u potaji priželjkuje

Od Mirjane Bobić Mojsilović nema srećnije majke! Mezimica Mila i zet Ivan samo su ovo čekali (FOTO)

Stefan Tomašević/ATAImages

Svi koji je dobro poznaju mišljenja su da od prvog dana ćerkine odluke da uplovi u bračne vode Mirjana Bobić Mojsilović priželjkuje unuče.

Književnica se navodno nada da će je mezimica Mila i zet Ivan uskoro obradovati lepim vestima, a stiče se utisak da se prema proširenju porodice odnose vrlo ležerno i nigde ne žure.

Pročitajte: Godinu i po od venčanja ćerka Mirjane Bobić Mojsilović podelila predivne vesti: Majčino srce će od sreće prepući (FOTO)

Prošlo je više od godinu dana otkako su se fotograf i profesorka na arhitektonskom fakultetu venčali, te je red da im, po dobrom starom srpskom običaju, svi zaviruju u postelju.

instagram/milamojsilovic

 

Zasigurno se Mila i Ivan, poput mnogih drugih novopečenih brčnih parova, suočavaju sa pitanjima: "Šta čekate", "Vreme vam prolazi". Na svu sreću oni žive u svom svetu, nezavisni od mišljenja drugih ljudi i potpuno oslobođeni od predrasuda.

instagram/milamojsilovic

 

Odlične temelje usadila je Mira Mili, što je za svaku pohvalu budući da ju je spletom nesrećnih okolnosti odgajila sama.

Lepa i pametna na mamu, na nju i radoznala, Mirina ćerka uživa u putovanjima, razgledanju umetničkih dela, vremenu provedenom u prirodi, sa svojim psom, ali nadasve u druženju sa prijateljima kojih ima jako puno.

instagram/milamojsilovic

 

 

Izuzetno je druželjubiva i pristupačna, čemu najbolje svedoče fotografije nastale na dan njenog rođendana.

Mila je, elem, nedavno obeležila 36. rođendan, po svemu sudeći u svom domu, regularno je i "oduvala" svećice, a prijatelji i suprug na tortu su joj zadenuli svećicu sa rednim brojem 28.

Pročitajte: Oči pune suza! Mirjana Bobić Mojsilović objavila vesti o ćerki i SVIMA SLOMILA SRCE - Moja Mila... (FOTO)

Očigledno je da se naslednica književnice oseća kao da je u dvadesetim, tako se evidentno i ponaša, takvu energiju ima te se veruje da će Mirjana Bobić Mojsilović unuče još malo pričekati.

instagram/milamojsilovic

 

Kad god dođe dobro došlo je, a niko ne sumnja da će vlasnica bestselera biti najbolja baka na svetu.

instagram/milamojsilovic

 

Komentari (1)

Loading
Viki

21:12 27.04.2024

Delovala mi je kao pristojna, otmena devojka, međutim vidim da je i ona folirant. Niko da se slika normalno, sve neki egzibicionisti.