Celebrity News

Oči pune suza! Mirjana Bobić Mojsilović objavila vesti o ćerki i SVIMA SLOMILA SRCE: Moja MIla... (FOTO)

Ćerka Mirjane Bobić Mojsilović ima razlog za slavlje

Oči pune suza! Mirjana Bobić Mojsilović objavila vesti o ćerki i SVIMA SLOMILA SRCE: Moja MIla... (FOTO)

Studio Tesic

Tačno godinu dana je prošlo otkako je ćerka Mirjane Bobić Mojsiović stala na ludi kamen. Mila, profesorka na Arhitektonskom fakultetu obećala se na večnu ljubav svom izabraniku, fotografu Ivanu, koji po svoj prilici osim što je dobar suprug, dobar je i zet.

Pročitajte: Sestra bliznakinja Mirjane Bobić Mojsilović neće više da ćuti: Verujete li da su ovo jedna drugoj uradile na porodičnoj proslavi (FOTO)

Zaljubljeni par nekoliko dana nakon venčanja otišao je na medeni mesec u banju, pa na egzotičnu destinaciju, a ubrzo nakon toga Ivan je otpočeo rad sa Mirom. Tašta i zet odlično su poklopili energije i sada su uigran tim emisije "Srećna Srbija" koju književnica priprema u okviru Prva TV.

Instagram

 

Mila je presrećna što joj se majka i muž tako dobro slažu, a ponajviše je radosna što je u izabraniku pronašla sve osobine o kojima je ikada sanjala. Ivan u potpunosti Mili odgovara temperamentom, voli putovanja, izlaske, zajedno imaju veliki krug prijatelja koje posećuju, a rado ih goste i u svom tek uređenom stanu.

Pročitajte: Predaje na fakultetu, a obukla se OVAKO! Evo zašto svi ogovaraju ćerku Mirjane Bobić Mojsilović (FOTO)

Skrojili su zet i ćerka Mirjane Bobić Mojsiović život po svojim merilima, vrlo lepo i uzorno jedino što im u ovom času nedostaje možda je jedna beba, kojoj bi se oboje zasigurno obradovali. Činjenica je da bi baka Mira takođe bila presrećna, umesto toga ona zajedno sa ćerkom i zetom slavi njihovu prvu godišnjicu braka.

Instagram

 

Lud i nezaboravan svadbeni provod tokom čitavog današnjeg dana tema je skladne porodice, pa i njihovih prijatelja koji storijima na Instagramu iz časa u čas mladence podsećaju na to.

Pročitajte: Zbog ljubavi je muškarac i na ovo spreman: Iznenadićete se čime se bavi zet Mirjane Bobić Mojsilović

Među onima koji su se prisetili divnog dana i večeri, prepune lepih emocija, energije, dobre hrane i muzike bio je Milin odličan prijatelj, glumac Bojan Perić koji je u opisu snimka veselja napisao kratko i odsećno "Kad pre".

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading