Celebrity News

Posle Milana Marića LJUBI JE glumac iz Hrvatske, stariji čak 24 godine: Gledate ga u nastavku serije „Žigosani u reketu”

Bivša devojka Milana Marića sada ljubi ovog glumca

Posle Milana Marića LJUBI JE glumac iz Hrvatske, stariji čak 24 godine: Gledate ga u nastavku serije „Žigosani u reketu”

Katarina Drajić/ATAImages

Bivša devojka Milana Marića privukla je pre par godina veliku pažnju domaće javnosti.

Njena lepota, gracioznost, predstavljanje u javnosti sve je bilo jako intrigantno medijima pa i čitaocima širom Balkana.

Pročitajte: Dragan Bjelogrlić oprostio zetu, detalji isplivali u javnost, Mia presrećna

Istini za volju, nisu samo te tri stvari izabranicu mladog glumca dovele na naslovne strane najčitanijih magazina i portala.

Miloš Nadaždin

 

Naime, hrvatska glumica Nina Violić u žižu medijskog interesovanja dospela je zbog emotivne veze sa čak 18 godina mlađim kolegom iz Srbije.

Milan je tada imao svega 24 godine, Nina 42, a čim se o njihovoj vezi pročulo, pojavile su se i prve trzavice u odnosu, iako su oboje tvrdili da to nije slučaj.

 

 

- Inače sam zatvoren čovek i ne volim da pričam previše o sebi. Nisam ni znao tada da će to toliko privući medije. To je više bilo prisutno kod hrvatskih medija, jer ona tamo živi - ispričao je za Blic Milan, pa pojasnio:

-  Na svu sreću, to je malo prešlo kroz nas. Ali, zaista je bio grozan kontekst u koji su nas stavili. Ja sam tada bio užasno besan: „Hrvatska kuguarka zavela mladog glumca”.

Pročitajte: Ma kakva Mia Bjelogrlić... Milan Marić uhvaćen u zagrljaju prelepe brinete! Evo čija je ona sestra (FOTO)

Romansa, koja je jedno vreme funckionisala na daljinu, okončana je nakon svega šest meseci a glumac je utehu pronašao u takođe starijoj dami, a potom kraj ćerke Dragana Bjelogrlića, novinarke Mie Bjelogrlić.

Bivša devojka Milana Marića je u međuvremenu nastavila svoj život, a ovih dana po hrvatskim medijima piše se da je u ljubavnoj vezi sa kolegom Filipom Šovagovićem, koji je domaćoj publici poznatiji kao košarkaški trener KK „Radnik” Krešimir Ivanović.

 

 

Jednu od glavnih uloga u seriji „Žigosani u reketu” glumio je Filip, a sada se čini da je glavni lik Nininog života.

Komentari (0)

Loading