Celebrity News

Duško Tošić doživeo neviđenu radost: Fudbalski as sa celim svetom podelio šta mu se dogodilo u kafiću

Sudbina Duška Tošića zapisana je

Duško Tošić doživeo neviđenu radost: Fudbalski as sa celim svetom podelio šta mu se dogodilo u kafiću

instagram/duško tošić

Sudbina Duška Tošića bila je da postane fudbaler.

Niko nije ni slutio da će tek tamo neki dečko iz Orlovata uspeti da dostigne zvezde i sam postane deo sportskog zvezdanog neba, ipak to se dogodilo.

Pročitajte: Duško uslikan u privatnom avionu sa brinetom koju svi dobro znate - Grli je, voli i beskrajno joj veruje - Ovo je prava stvar

Iako je kopačke okačio o klin, u Turskoj se njegovo ime još uvek spominje s punim poštovanjem, u Kini nije ništa drugačije, dok se kao sportski menadžer on polako probija i na svetsko tržište.

Attila KISBENEDEK/Profimedia, Antonio Ahel/ATAImages

 

Ne smemo da zaboravimo da napomenemo da je suprug Jelene Karleuše igrao i za reprezentaciju, kao ni to da je tokom sportske karijere zaradio milione.

Zarađeno on ne troši uzalud. Ako je suditi po rečima njegovih bliskih saradnika i prijatelja, umeo je Duško tokom godina da ulaže u nekretnine, a spekuliše se da je nedavno ušao i u ugostiteljske vode.

Priča se da je na Dorćolu otvorio kafić u kom po čitav dan sedi kada nema drugih zaduženja.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Fotografije na Duškovom profilu najbolje svedoče o tome. Često snima eksterijer i enterijer koji je zaista za svaku pohvalu.

Ne krije Karleušin muž da mu je vreme provedeno u kafićima dragoceno. U Turskoj je naučio da se svi poslovi najbolje sklapaju u kafani, što nije daleko od istine, te je tako nedavno po sletanju u Dubai odmah otišao u kafe restoran gde ga je dočekalo predivno iznenađenje.

U kafi koju je poručio stajala je pena sa njegovim likom u dresu.

Pročitajte: Duško Tošić napustio Srbiju! Ne zanimaju ga ni Orlovat, ni vila na Dedinju - Za ovo mesto zna jako malo ljudi (FOTO)

Malo je reći da se sportski menadžer oduševio te je ovaj mali znak pažnje odmah podelio sa pratiocima.

Instagram/duskotosic

 

 

Subina Duška Tošića bila je da skrene pažnju na sebe, da ga mnogi vole i kliču njegovo ime, čak i godinama nakon svršetka karijere.

Komentari (0)

Loading