Celebrity News

Razvod roditelja ga je razorio! Sin Dragane Mirković kreće od nule: Nema više luksuznih automobila i ime je promenio (FOTO)

Marko Bijelić nakon razvoda roditelja presekao

Razvod roditelja ga je razorio! Sin Dragane Mirković kreće od nule: Nema više luksuznih automobila i ime je promenio (FOTO)

Boško Karanović, Antonio Ahel/ATA IMages

Svi su se pitali kako će to Marko Bijelić nakon razvoda roditelja reagovati. Znatiželjni su bili mediji, pa i šira javnost po pitanju njegovog opredeljenja, te su voleli da saznaju da li se on priklonio ocu ili, pak, majci.

S obzirom na to da od javnog saopštenja o razvodu sin Dragane Mirković nije viđen u Tonijevom društvu, dok se sa majkom gotovo svakodnevno viđa i posećuje je u dvorcu, mnogi su zaključili da je Marko Bijelić nakon razvoda roditelja ipak stao na stranu estradne umetnice.

Pročitajte: Rade sve da na njeno lice opet vrate osmeh -- Marko i Manuela zajedničkim snagama nagovorili Draganu da napusti dvorac

Istina je da je Dragani priča o rastanku mnogo teško pala, istovremeno joj traje turneja na koju se pripremala više od decenije, zbog čega mora da ostane pribrana, prisebna i iznese koncerte do kraja, čiju zaradu je uzgred odlučila da daruje u humanitarne svrhe.

instagram/markobjlc

 

Sve to ukupno, i razvod, i finansijski gubitak, i obaveze oko nastupa veruje se da su stavili folkerku u nezavidan položaj iz kojeg jedino može da se bistre glave izvuče zahvaljujući podršci naslednika.

Marko, kao i njegova sestra Manuela, izbegava medije. Ne žele da govore za njih, a sve manje se u poslednje vreme oglašavaju i putem Instagrama, a sve u cilju da ne daju povoda za nove spekulacije.

 

 

Uprkos svemu, od nečega mora da se živi, stoga je on nedavno svoje pratioce obavestio o tome da je pokrenuo sopstveni biznis.

Za razliku od oca koji iznajmljuje luksuzne automobile, Marko BIjelić nakon razvoda roditelja pokrenuo je biznis koji se tiče izdavanja kombija za duža putovanja ili dolaza sa aerodroma.

Pročitajte: Toni se vratio u dvorac, deca hitno reagovala - Odluka je neopoziva - on tu ništa ne može

- Za uspeh u poslu svaki detalj je važan. Bitno vam je da poslovno putovanje ili transfer sa aerodroma u zemlji ili inostranstvu budu na visokom nivou, sigurni i tačni - napisao je na početku opisa svog novog posla Draganin naslednik a u kratkom videu svi su mogli videti o čemu se tu zapravo radi.

 

 

Budući da je pevačica odmah sve repostovala dalo se primetiti da je Marko na Instagramu promenio čak i "nickname", kao i da mu muzika nije više u prvom planu, što je ranije bio slučaj.

 

 

Komentari (0)

Loading