Celebrity News

Uspešan, moćan i svi ga znate! Ovo je muž prelepe Ane Pendić (FOTO)

Muž Ane Pendić je ovaj moćan i uspešan muškarac

Uspešan, moćan i svi ga znate! Ovo je muž prelepe Ane Pendić (FOTO)

Antonio Anhel / Ata images

Kraljica priča o životima poznatih, voditeljka „Paparaco lova” Ana Pendić Radoš svoj privatni život uspešno čuva od javnosti. 

Muž Ane Pendić je Vojkan Radoš, direktor televizije B92 i uspešan poslovni čovek. Njihov brak, ljubav, ali i odnos sa ćerkom Sarom, koju obožavaju, trude se da sačuvaju u svoja četiri zida.

Pročitajte: Muž Ane Pendić sve vreme uz nju - Voditeljka posle teškog perioda otkrila kako se oseća

Ipak, kada o svom mužu i braku progovori, voditeljka zvuči zaljubljeno kao prvog dana:

- Kompromis je jedna od reči koju najviše prezirem u partnerskim odnosima. Potpuno je besmisleno da se vi zbog nekog menjate. Možete da se menjate zbog sebe, deteta, ali zbog partnera, nikad - iskrena je ona.

 

 

- Deset godina smo u braku, a nekako imam utisak da smo bili sličniji na početku nego sad, sad imamo i neka različita interesovanja, ali to uspešno rešavamo - istakla je svojevremeno u emisiji „Magazin In” voditeljka, pa dodala:

- Mislim da je suštinski bitno da su neke važne stvari slične, kao što su vaspitanje, obrazovanje i slično. Ostale stvari i ne moraju da budu kompatibilne - rekla je naglasivši da, uprkos izvesnim razlikama, supruga voli istom silinom kao prvog dana.

 

 

Komentari (0)

Loading