Celebrity News

Nikada ne biste pogodili šta je po obrazovanju Marina Tadić

Obrazovanje Marine Tadić fakultetsko je, sa čime je upoznat mali broj ljudi

Nikada ne biste pogodili šta je po obrazovanju Marina Tadić

Ata Images/Antonio Ahel

Obrazovanje Marine Tadić čini se da je jedina stvar koju je iz svoje privatnosti pevačica uspela da prećuti.

Doduše, sve o njenom profesionalnom usmerenju stoji na Vikipediji, ali kako tu po pravilu nema dovoljno intrigantnih podataka, niko od kolega novinara nije detaljnije zalazio u biografiju zgodne Valjevke, koja je po svršetku srednje škole upisala studije u Novom Sadu.

Pročitajte: Muž Marine Tadić konačno u javnosti - Pogledajte prvu zajedničku fotografiju

Poput mnogih drugih brucoša i Marina je spakovala par kofera i zaputila se u nove izazove, koji su joj doneli ne samo adekvatno znanje već i brojna prijateljstva, istovremeno raširili vidike.

Da je obrazovanje Marine Tadić visoko, doznalo se tek nedavno kada je pevačica gostovala u jednoj emisiji u kojoj je spomenula disciplinu.

Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

Govorila je o fakultetu, trčanju s predavanja na predavanje ali ne i o tome šta je to završila.

Lakim pogledom upravo na Vikipediju došlo se do podatka da je estradna umetnica pre nego što se latila mikrofona, okončala osnovne studije Fakulteta za fizičku kulturu i psihologiju.

Obe tehnike podvučene u nazivu fakulteta svakako su joj se pokazale kao značajne.

Višečasovno pevanje i igranje na sceni zahteva dobru kondiciju, dok je istovremeno psihološka procena ljudi u estradnom svetu neophodna.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Istini za volju, Marina je odmah s prvim korakom na estradi pronašla prijateljice sa kojima se više od decenije druži. 

Reč je o Ildi Šaulić, Dajani Paunović i Marini Visković. Sve tri su u svetu umetnosti, Dajana se privremeno sklonila iz muzičkog sveta, ali je vrlo jasno da drugarice upravo to spaja.

Pročitajte: EKSKLUZIVNO ZA STORY Marina Tadić otvorila vrata svoje vile nadomak Avale - Luksuz kakav niste videli (FOTO)

Ljubav prema modi, ali i porodici naredne su dve stavke koje ovaj četverac čine nerazdvojnim.

Istini za volju, kada su postale majke Ilda i Marina, proredile su viđanja, Dajana je često zbog svoje fondacije po Srbiji ali kada se sastanu, nastaje vatromet.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Imala je sreće Marina da pronađe prijatelje na estradi, ali kako tvrdi i studentske dane još uvek pamti najpre po prijateljstvima koje je stekla.

Komentari (0)

Loading