Lifestyle

EKSKLUZIVNO ZA STORY Marina Tadić otvorila vrata svoje vile nadomak Avale: Luksuz kakav niste videli (FOTO)

Vikendica Marine Tadić - biznis koji je pokrenula sama

EKSKLUZIVNO ZA STORY Marina Tadić otvorila vrata svoje vile nadomak Avale: Luksuz kakav niste videli (FOTO)

VIkendica Marine Tadić - Ekskluzivno za Story

Veoma je teško pokrenuti nov posao, početi od nule, ali to pevačicu Marinu Tadić (39) nimalo nije pokolebalo da uspe u nameri. Pokazala je da se hrabrost i spremnost na rizik vrlo često isplate. Marina je uložila vreme, novac i energiju u svoj projekat – kuću za iznajmljivanje usred netaknute prirode. Danas s neskrivenim ponosom lepa Valjevka govori o onome što je postigla sama, uz pomoć nekolicine najbližih ljudi dok nam pokazuje prelepu nekretninu nadomak Avale.

Boško Karanović

 

Kada i kako ste odlučili da kupite imanje nadomak Avale i da li ste sami podigli kuću ili je već bila gotova?

- Pre nego što sam ostala trudna planirala sam da pokrenem svoj biznis. Kad sam zatrudnela, već sam bila u realizaciji. Tražila sam imanje, kuću, a kada sam je našla, to je bila kućica s velikim placem. Onda sam krenula da gradim jedno po jedno, pre toga nije bilo ni bazena, ničega osim drveća. Kad sam se porodila, radovi su bili u punom jeku. Bilo je jako teško, ali sam imala pomoć roditelja, bez njih ne bih ni uspela sve da završim kako sam zamislila.

Pročitajte: EKSKLUZIVNO! Prve fotografije ćerke Marine Tadić - Moja Vera me je pretvorila u pravu lavicu

Boško Karanović

 

Vikendica Marine Tadić - biznis o kome je uvek sanjala

Otkud ideja za pokretanje posla – iznajmljivanje kuće s bazenom za proslave?

- Nije mi to bila prvobitna ideja. Htela sam da otvorim fitnes centar, koji bi bio malo drugačiji. No, jednog dana sam samo došla na ideju da treba da pokrenem ovaj posao. Sećam se kako me je muž gledao dok sam mu sve to pričala. Imala sam ceo plan u glavi odjednom, kao da mi je neko došapnuo šta treba da radim. Potom je došla korona i ja sam shvatila da mi je to bila dobra odluka! Tada su svi bežali u prirodu, a verujem da će tek bežati. Bilo je teško, jer je bilo fizičkog posla. Tek sam se porodila, nisam se odvajala od Vere jer sam je dojila, tako da me je pratila, ili bih odlazila samo na dva sata. Još uvek je teško, ali ne odustajem. Izabrala sam to i sad guram kako znam i umem. Nije lako uopšte opstati u poslu jer skoro sve radim sama.

Rekli ste da ste podigli kredit da biste kupili ovu kuću. Da li se posao lako razvijao?

- Sve je išlo teško, ali sam ja to nekako s lakoćom iznela. Ni sama ne znam kako, valjda zato što sam to jako želela. I sad, kad pogledam unazad, shvatim da sam izvela nemoguću stvar i zato sam još ponosnija.

Boško Karanović

 

Koji vam je omiljeni deo kuće i zašto?

- Omiljeni deo kuće mi je zen-soba. Sam naziv kaže šta se tu radi, ima pogled na bazen i na šumu. Tu mogu da budem sama sa svojim mislima kojih je u poslednje vreme sve više.

Pročitajte: Mesto gde stanuje sreća - Ovde žive mala Vera, misteriozni Uroš i Marina Tadić (FOTO)

Boško Karanović

 

Da li ste sami dekorisali enterijer ili ste imali pomoć?

- Sve sam radila u dogovoru s mojim drugom, arhitektom Peđom Petkovićem, koji je još dok smo studirali, ja DIF a on arhitekturu, obećao da će mi uraditi kuću jednog dana. Obećanje je i ispunio. Naravno da sam mu ja dala smernice i zaista me je slušao. Dobro smo sve napravili jer ljudima se kuća jako dopada. Neobično je jer preovlađuje crna boja, koja je u jednu ruku otmena, a u drugu vrlo zahtevna.

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading