Celebrity News

Nema veze što je oženjen: Zgodni doktor odveo Irinu Vukotić na rođendansko putovanje (FOTO)

Dečko Irine Vukotić očarao voditeljku

Nema veze što je oženjen: Zgodni doktor odveo Irinu Vukotić na rođendansko putovanje (FOTO)

Mirko Tabašević

Voditeljka Irina Vukotić proslavlja 48. rođendan, a tim povodom dečko Irine Vukotić priredio joj je spektakularno iznenađenje.

Naime, doktor Radmilo Janković, direktor UKC u Nišu, svoju izabranicu odveo je na romantično putovanje u Pariz, gde je obeležila rođendan u njegovom zagrljaju.

Pročitajte: Romantičnu idilu prekinula bol - Emotivna poruka Irine Vukotić tera suze na oči - Danas bi ti bio rođendan, ljubavi

Podsetimo, par se u javnosti ne pojavljuje često zajedno, jer je dečko Irine Vukotić još uvek u zvaničnom braku, a brakorazvodni postupak još traje.

Ipak njihovu ljubavnu priču ništa ne može da pokvari, te se za svoju ljubav ponosno bore i u njoj uživaju na najlepši mogući način.

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
mina

20:20 02.05.2024

Kako je prevario ženu tako će da prevari i nju, ili ona njega, sve jedno, jer im očigledno zauzetost ne smeta da šaraju. Užas jedan. Neko će da kaže, ono što je čvrsto ne može da se poljulja. Tačno, ali ne treba niko biti uzrok nečijeg raskida. Možda bi imali šanse da se pomire, da porade na svom braku i sl. Ovako zbog treće osobe, samo se raskid ubrzava. Nije to u redu i nikada neće biti.