Celebrity News

Romantičnu idilu prekinula bol: Emotivna poruka Irine Vukotić tera suze na oči - Danas bi ti bio rođendan, ljubavi

Tužna objava Irine Vukotić slama srca

Romantičnu idilu prekinula bol: Emotivna poruka Irine Vukotić tera suze na oči - Danas bi ti bio rođendan, ljubavi

Mirko Tabašević

Poslednje dane 2023. godine, voditeljka Irina Vukotić provela je srećna i nasmejana, u zagrljaju svog emotivnog partnera, doktora Radmila Jankovića. Par je proslavio Radmilov rođendan na Kubi, a voditeljka nije skidala osmeh s lica.

Ipak, neki datumi i uspomene, poremetile su sreću voditeljke, te je tužna objava Irine Vukotić privukla pažnju njenih pratilaca na Instagramu, koji su joj pružili beskrajnu podršku.

Pročitajte: Muk u programu: Irina Vukotić DALA OTKAZ u jutarnjem na Pinku, evo zašto odlazi sa ružičaste televizije

Naime, više od godinu i po dana prošlo je od kada se Irina suočila sa najvećim životnim udarcem, gubitkom svoje majke.

Tu prazninu ni danas niko nije uspeo da nadomesti, te je sa tugom u srcu voditeljka ove reči uputila majci, koja neizmerno nedostaje:

Instagram

 

- Danas bi ti bio rođendan, ljubavi naša! Beskrajno nedostaješ - glasi tužna objava Irine Vukotić.

Podsetimo, kada je maja 2022. godine, Irina ostala bez najveće životne podrške, o majci je napisala sledeće:

Pročitajte: Daleko od bajke i princeze u venčanici! Ovako je izgledalo venčanje Irine Vukotić i Save Radovića u kineskom restoranu u Frankfurtu

- Najvoljenija moja, najskromnija, najispravnija i najbolja majčice. Otišla si preko noći da slučajno nikog ne opteretiš jer si ceo život svu ljubav ovog sveta davala za nas i kad je tebi nešto nedostajalo nikad nisi nikoga opterećivala već se nesebično i sa ljubavlju davala.

Sinoć si mi napisala da ćemo se danas čuti i da me ljubiš. Sve na svetu bih uradila da me samo još jednom poljubiš dušo slatka moja. O, koliko te volim i koliko boli, Gocko moja. Moj anđeo si bila i bićeš.

Sve što sam u životu postala, uradila, naučila je zahvaljujući tebi. Kad sam ti to nedavno rekla pocrvenela si kao malo dete najčistije duše. Volim te, majčice moja najvoljenija. Počivaj u miru, nek te anđeli čuvaju - napisala je neutešna voditeljka na svom "Instagramu" .

Komentari (0)

Loading