Celebrity News

Dečko Irine Vukotić svako jutro joj radi OVO: Voditeljka slučajno sve otkrila u TV okršaju sa Vedranom Rudan

Dečko Irine Vukotić zgodni je lekar

Dečko Irine Vukotić svako jutro joj radi OVO: Voditeljka slučajno sve otkrila u TV okršaju sa Vedranom Rudan

Ata Images/ antonio ahel

Dečko Irine Vukotić neosporno je učinio ono što mnogima pre njega nije pošlo za rukom, a to je da u potpunosti osvoji srce voditeljke.

Ranije partnere, nakon razvoda od Save Radovića sa kojm ima ćerku Iskru, Irina nije predstavljala javnosti, sa doktorom Radmilom Jankovićem, međutim, od prvog dana nije se ustručavala. 

Pročitajte: Usred nagađanja o veridbi Irina Vukotić tajno zablistala u belom! Ovako lepo nije izgledala ni na prvom venčanju (FOTO)

Nije joj predstavljalo problem što mediji pišu da je zaljubljena te da je reč o zgodnom hirurgu sa kojim čak planira i venčanje.

Nedavno je dečko Irine Vukotić voditeljki ispunio želju i poveo je na Kubu, gde su više od dve nedelje boravili sami, daleko od briga i problema.

Youtube Screenshot

 

Po povratku Irina je ponosno sela u stolicu Prve TV gde je došla nakon otkaza na Pinku.

U novoj ulozi ona se odlično snašla, o čemu najbolje svedoče kvalitetni gosti, ali i intervjui koji su joj pravi izazov.

Instagram

 

Nedavno je kod Irine gostovala i Vedrana Rudan. Hrvatska spisateljica, poznata po tome što nema dlake na jeziku, ispričala je anegdotu vezanu za muškarce u globalu, ali i svog muža, na šta se Irina nadovezala i prvi put otkrila detalj o svom izabraniku.

Naime, književnica je nagovestila kako je jako malo muškaraca koji ženama donose kafu u krevet, te da je njen muž možda čak i jedini na svetu koji to čini svakog jutra.

 

 

- Prespavati noć, ok. Nisu svi ko moj muž koji meni svako jutro donosi kafu u krevet, ali on je jedini na svetu.

Na ovaj komentar Rudanove Irina je prokomentarisala da ipak postoje dvojica, te je usledilo pitanje od književnice:

- Znači i vaš?

- Aha - odgovorila je Irina i prvi put potvrdila da je doktor sve o čemu mnoge žene sanjaju. Rromantičan, nežan, brižan te da su je upravo te osobine osvojile.

Pročitajte: Romantičnu idilu prekinula bol- Emotivna poruka Irine Vukotić tera suze na oči - Danas bi ti bio rođendan, ljubavi

Mnogi veruju da je voditeljka nestrpljiva da sa Radmilom ozvaniči vezu koja je očigledno već toliko snažna da su otpočeli život pod istim krovom.

 

 

Komentari (0)

Loading