Celebrity News

I pre Šijana ljubila sina pevačice: Bivšeg dečka Bojane Rodić svi znate, majka mu je najveća zvezda na Balkanu

Bivši dečko Bojane Rodić bio je sin pevačice

I pre Šijana ljubila sina pevačice: Bivšeg dečka Bojane Rodić svi znate, majka mu je najveća zvezda na Balkanu

Antonio Ahel/ATAImages

Bojana Rodić u srećnom je braku sa sinom pevačice Goce Božinovske, Mirkom Šijanom, kome je podarila dva sina, Zorana i Vukana.

O emotivnom životu srednje sestre Rodić ne zna se mnogo toga, ipak, šuškalo se da je bivši dečko Bojane Rodić bio takođe sin velike muzičke zvezde, i to ni manje ni više nego Lepe Brene.

Pročitajte: Bojana Rodić izgleda kao milion dolara, ali pogledajte joj čizme (FOTO)

Naime, 2019. godine mediji su brujali da je Stefan Živojinović bacio oko na Veljkovu svastiku.

Kako je "Informer" tada pisao, Bojana je napravila prvi korak, a veza koju su dugo čuvali u tajnosti trajala je svega 5 meseci.

Ata Images/Antonio Ahel

 

- Tada su samo razmenili brojeve telefona i započeli dopisivanje, koje je trajalo dugo. Tek su se letos dogovorili da se vide i od tada su zajedno. Bojana baš zbog Stefana sve više vremena provodi u Beogradu. Ona nije zapostavila porodični biznis, pa često kombijem razvozi piliće od Titela do pijace u Borči. To je Stefanu simpatično, nikad joj nije prigovorio što se bavi tim poslom - pisalo se tada.

Njihovo prvo javno pojavljivanje trebalo je da bude na Veljkovoj i Bogdaninoj svadbi, ali je Stefan bio sprečen da prisustvuje.

Naime, Bojana Rodić i Stefan Živojinović rastali su se bez pompe i neopaženo, te je Brenin sin postao bivši dečko Bojane Rodić, koja je ubrzo uplovila u vezu sa Mirkom Šijanom.

Komentari (0)

Loading