Celebrity News

Moj sin je doneo odluku: Brena jedva suzdržala emocije, prvi put otkrila gde je Stefan u trenutku kad joj je podrška najpotrebnija

Lepa Brena o Stefanu: Ovo je istina

Moj sin  je doneo odluku: Brena jedva suzdržala emocije, prvi put otkrila gde je Stefan u trenutku kad joj je podrška najpotrebnija

ATA Images

Porodica Živojinović važi za jednu od uspešnijih na estradi, a jedan od glavnih faktora njihovog uspeha su ljubav, sloga i beskrajna podrška. Upravo zato cela porodica prati Breninu regionalnu promociju brenda "Lady B", kao i Aleksandrinu turneju, svi, osim jednog člana.

Lepa Brena o Stefanu, koji odavno ne prisustvuje javnim događajima i čini sve da u javnosti ne bude viđen, te se stiče utisak da se od porodice udaljio, govorila je svega nekoliko puta od njegovog povlačenja sa javne scene.

Miša Obradović

 

Podsetimo, početkom 2020. godine Stefan Živojinović obavestio je javnost da završava svoju muzičku karijeru, povlači se sa javne scene i od tada ga paparaci nijednom nisu fotografisali na porodičnim slavljima Živojinovića.

Pročitajte: Pustio bradu i kosu: Stefan Živojinović KONAČNO u javnosti, pogledajte kako sada izgleda i šta ima da kaže o braći Viktoru i Filipu (FOTO)

Lepa Brena o Stefanu i njegovom povlačenju za medije je rekla sledeće:

- Stefan je odlučio da se povuče iz medija i da ne komentariše ništa o njegovom životu, ja bih to podržala, on ne želi da se bavi javnim poslom. Za njega je ovo preveliki cirkus jer tu ima i ovoga i onoga - rekla je kratko, obrazloživši da ova odluka ne utiče na njegov odnos sa porodicom, sa kojom je veoma blizak.

Komentari (0)

Loading