Celebrity News

Ni dva meseca od porođaja Amidžićeva žena odlučila da napusti stan! Koferi su već spakovani (FOTO)

Treća supruga Ognjena Amidžića presekla

Ni dva meseca od porođaja Amidžićeva žena odlučila da napusti stan! Koferi su već spakovani (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Treća supruga Ognjena Amidžića, navodno je u život voditelja ušetala nakon što je on doneo odluku da se razvede od manekenke Danijele Dimitrovske, s kojom ima sina Matiju.

Po Ognjenovoj priči, Mina ga je privukla nenametljivm prirodom, sutpilnošću i skromnošću.

Pročitajte: Jedna fotografija s venčanja Ognjena Amidžića prvi put pred očima javnosti - Sneg bela venčanica i kraljevsko plavo odelo

O tome kakva je priroda mlade voditeljke svedoči to što je bez pogovora prihvatila da sa urednikom Red TV živi u istom onom stanu koji je uredila i dekorisala njegova prethodna supruga.

Ubrzo nakon toga Mina se našla na novom testu skromnosti, po Ognjenovoj priči, izrazila je želju da se venčaju skromno i u krugu dragih ljudi, bez velike pompe.

Instagram

 

Naravno, ceo postupak oko venčanja hitnijim je načinilo saznanje da je Mina u drugom stanju, zbog čega su u strogoj tajnosti ona i autor „Amidži šoua” stali na „ludi kamen”.

Po rođenju naslednika Peruna, čini se da treća supruga Ognjena Amidžića lagano menja svoja mišljenja po mnogim apsektima, pa i tome gde će odsada četvoročlana porodica živeti.

Na Veliki petak ona je objavila fotografiju iz lifta na kojoj je napisala:

Instagram

 

- Nemojte rađati decu i seliti se u isto vreme jer ćete izgledati kao da ste izašli iz kontejnera i pričaćete sami sa sobom. Srećni praznici.

Mina se, naravno, malo našalila, ali njeni fanovi nisu zanemarili podatak da se usred prazničnih dana, sa malom bebom u rukama ona seli.

Pročitajte: Mina je strahovala, a Ognjen nije imao dileme - Evo kako je Matija prihvatio mlađeg brata (FOTO)

Zašto je baš sad doneta odluka da par promeni mesto prebivališta, svi se pitaju, a dok pojedini konstatuju da su kod Mine proradili hormoni i potreba za promenom, bilo je i onih koji su ovaj postupak mlade mame opravdali idejom da sa suprugom, a za svog sina, stvori nešto svojim rukama i po sopstvenoj ideji.

instagram/mina naumovic

 

Koliko god da je lep i osvetljen stan koji je Dimitrovska uredila, verovatno se Mini ne sviđa ni u jednom pogledu pa čak ni po pitanju lokacije, zbog čega nije usledilo samo renoviranje, već potpuna promena nekretnine.

Komentari (0)

Loading