Celebrity News

Samo da trudna Mina ovo ne čuje - Ognjen Amidžić brutalno iskren: Evo zašto sam se zapravo oženio

Prvi brak Ognjena Amidžića okončan je bez mnogo pompe, drugi takođe

Samo da trudna Mina ovo ne čuje - Ognjen Amidžić brutalno iskren: Evo zašto sam se zapravo oženio

Prvi brak Ognjena Amidžića sa Milicom Amidžić potrajao je oko pet godina, a bivši emotivni partneri u tom momentu bili su poprilično mladi i po priči voditelja dovoljno nezreli za taj i te kako važan korak.

Da su iz pogrešnih pobuda stali na ludi kamen dokazalo se ubrzo, usledio je razvod a voditelj je sreću pronašao kraj manekenke Danijele Dimitrovske.

Pročitajte: Ognjen Amidžić i Mina Naumović objavili fotografiju iz kreveta! Zar se ovako ponaša prema jednoj trudnici (FOTO)

Pričao je tada harizmatični Šapčanin da je Danijela najlepša žena na svetu, zahvaljivao joj se javno što je karijeru u Americi napustila i vratila se u Srbiju kako bi bila njegova supruga, a posebno je bio radostan kada im je na svet stigao sin Matija.

Miša Obradović

 

Sreća, međutim, nije mnogo potrajala te su se, u očima javnosti skladni supružnici, prošlog leta razišli.

Instagram

 

Dok je manekenka u intervjuima govorila da je razvod doživela kao malu smrt, autor emisije "Amidži šou" nije se tim povodom mnogo oglašavao, više je delima pokazao šta o svemu misli.

Nekoliko meseci od zvanične objave o razvodu uplovio je u romansu sa koleginicom Minom Naumović, sa kojom sada čeka dete.

Instagram

 

Budući da iza sebe ima lepo bračno iskustvo našao se kao jedan od sagovornika Sanje Marinković na temu braka, a ono što je izjavio sve je ostavilo u šoku.

Pročitajte: Ognjen Amidžić i Mina Naumović SAZNALI pol bebe! Baš to su priželjkivali, Ognjen na ivici suza (FOTO)

Prvi brak Ognjena Amidžića našao se kao tema, a voditelj je uz dužno poštovanje bivše supruge istakao da se njome oženio jer je smatrao da to tako treba, ne zato što je bio spreman na taj korak.

Instagram

 

Svi se pitaju da li se istim viđenjem vodio i prilikom ulaska u drugi brak, a da li je sada konačno spreman na ono "U dobru i zlu, do kraja života".

Komentari (1)

Loading
Vera

08:46 04.11.2023

Teško da će i treći brak biti dugotrajan. Proći će isto kao i prethodne.