Celebrity News

Borka i Zorica ovo ne rade, ali kod Brene za malog Aleksandra važi jedno pravilo: Ovako se proslavlja Uskrs u domu Živojinovića

Unuk Lepe Brene ovako provodi Uskrs

Borka i Zorica ovo ne rade, ali kod Brene za malog Aleksandra važi jedno pravilo: Ovako se proslavlja Uskrs u domu Živojinovića

Ata Images

Uskrs u domu Živojinovića uvek protekne tako što se svi članovi porodice okupe, kako bi uživali u prazniku. Ta tradicija posebno je važna Breni i Bobi, koji su u velikoj kući ostali sami, nakon što su sva trojica sinova otpočeli samostalni život.

Ipak, posebno mesto tokom praznika zauzima mali Aleksandar, koji biološki nije unuk Lepe Brene, ali mu ona pruža toliko ljubavi, kao da mu je biološka baka.

Pročitajte: Velike pripreme za Uskrs u domu Živojinovića - Porodica na okupu, a pogledajte kako su dekorisali praznična jaja (FOTO)

- Praznici su uvek bili jedno tradicionalno okupljanje porodice i prijatelja. To je nešto što je veoma izraženo u našoj porodici i sva naša deca i prijatelji vole kada se kod nas nešto proslavlja zato što zaista svi radimo i svi smo na putu. Bez praznika imam utisak da ne bismo imali vremena da se okupimo - rekla je pevačica za Blic, pa otkrila detalje o tome kako Živojinovići provode praznike:

- Kod malog Aleksandra i kod dece, kada nam dođu, pošto su nam uvek dolazili prijatelji sa decom. Koje god da je dete najmlađe, to dete je imalo drveno jaje, a sada je, naravno, Aleksandar taj koji je morao da bude pobednik uvek kod nas - ispričala je pevačica.

Zoran Kuzmanović Munja

 

Jasno je da unuk Lepe Brene i Bobe u kući Živojinovića ima poseban tretman, a ništa manje mažen nije ni kada za Uskrs poseti druge dve bake, Filipovu mamu Zoricu i Aleksandrinu mamu Borku.

 

Komentari (0)

Loading