Celebrity News

Taj 18. jul je moja večna rana: Radi Manojlović ovaj dan načisto promenio život

Majka Rade Manojlović preminula je kada je pevačica imala samo 19 godina

Taj 18. jul je moja večna rana: Radi Manojlović ovaj dan načisto promenio život

Ata Images/Antonio Ahel

Da vreme ne leči sve rane, dokazuje i folk pevačica. Majka Rade Manojlović preminula je 2004. godine, a nema dana da je se ona ne seti. Taj period života joj je najteži, a bol je potisnula kako bi mogla da funkcioniše.

Pročitajte: Ostvarilo mi se ono što sam godinama priželjkivala - Rada Manojlović presrećna

- Zahvalna sam Bogu što se sve desilo pred mojim očima, što sam je držala za ruku dok je umirala. Užasno bih se osećala da sam negde radila dok je ona napuštala ovaj svet.

Jedina uteha mi je to što sam bila uz nju u poslednjim momentima. Te slike ne mogu da izbacim iz glave i samo ljudi koji su doživeli nešto slično mogu da me razumeju. Kada krenem da razmišljam o mami, uhvati me tuga, depresija i crne misli.

Zato se trudim da ne razmišljam. Ubedila sam sebe da je moja mama negde na putu i pravim se da smrt ne postoji. To je za mene jedini način da živim sa tim - rekla je za „Informer" pevačica kojoj majka nedostaje najviše kada su praznici.

- ⁠Izbegavam na tu temu da pričam, jer je to večna rana i suza koja je poremetila ceo moj život i život moje porodice svakog dana nakon tog 18. jula 2004. Više su mi nove godine teške, jer je to još jedna godina bez nje. O ostalim praznicima se trudim da ne razmišljam, svakako budem nakratko kao gost u svojoj kući, a ona je uvek sa mnom u mom srcu i mislima - rekla je Rada.

 

Komentari (0)

Loading