Celebrity News

U domu Olivere Gudelj Đurđevdan se obeležava na španski način! Anastasija objavila snimak, svi gledaju i čude se

Đurđevdan Anastasija Ražnatović danas slavi

U domu Olivere Gudelj Đurđevdan se obeležava na španski način! Anastasija objavila snimak, svi gledaju i čude se

ata images /antonio ahel/ instagram

Do prošle godine s porodicom je obeležavala Svetog Nikolu, ali po udaji za Nemanju Gudelja Anastasija Ražnatović počela je da slavi Đurđevan.

Ovo je zapravo prva slava na kojoj je mlada pevačica trebalo da se pojavi kao zvanična snaja poznate sportske familije, što je prethodnih meseci njena majka Svetlana Ceca Ražnatović i najavila.

Pročitajte: Operacija je bila teška, a ona se od Nemanje ne odvaja - Anastasija pokazala ko brine o njenom mužu (FOTO)

Ona je, naime, kazala za medije da Tasa neće doći u Srbiju za Uskrs jer joj je narednog dana slava, te da mora da bude sa suprugom i svojom novom porodicom.

S obzirom na činjenicu da zaista Anastasija najradosniji hrišćanski praznik nije obeležila sa majkom, tetkom i bratom verovalo se da je dan, dva pre pomagala svekrvi u kuhinji, te da je Vaskrs iskoristila da malo predahne i pripremi se za krsnu slavu i zvanice narednog dana.

Instagram/nemanjagudelj

 

Današnja Tasina objava na Instagramu, međutim, stvorila je potpuno drugačiju sliku.

Svim pravoslavnim vernicima ona je čestitala Đurđevdan, objavivši ikonu Svetog Đorđa.

Instagram/nemanjagudelj

 

- Srećna nam svima slava koji slavimo danas - napisala je pevačica, koja je prethodno objavila snimak sa svojom macom Pongom, koja se zavukla u kutiju da spava.

Umesto svih daleko udobnijih mesta u domu, kreveta, fotelje, tepiha, ona je odlučila da uđe u kutiju za patike, što je Anastasiju i Nemanju nasmejalo, te je video završio na njenom profilu, a u pozadini se čuo smeh.

instagram/anastasija raznatovic

 

Ubrzo nakon toga ona je šerovala i reklamni prilog, a potom i snimak iz kafića, što je bacilo akcenat na pitanje: "Da li je Anastasija uopšte prisustvovala slavi u domu Olivere Gudelj?"

Pročitajte: Kriza u braku je neminovnost - Evo kakva sudbina čeka Anastasiju i Nemanju Gudelja

S obzirom na to da nakon venčanja  Anastasija Ražnatović slavi Đurđevdan očekivalo se da će se na današnji dan njene objave ticati slavskog kolača, sveće, možda trpezarijskog stola, što se i dogodilo ali tek par sati kasnije.

instagram/raznatovicanastasija

 

Tasa je objavila sto na kom su kolač, žito, sveća, vino, torta sa slikom Svetog Đorđa, a ubrzo je usledio i snimak na kom se vidi kako to porodica Gudelj obeležava svog sveca.

instagram/raznatovicanastasija

 

instagram/raznatovicanastasija

 

 

Komentari (0)

Loading