Celebrity News

Ana Nikolić se snimala u dnevnoj sobi, pa slučajno otkrila sa kojim je poznatim muškarcem u stanu

Ana Nikolić privatni život krije od svih

Ana Nikolić se snimala u dnevnoj sobi, pa slučajno otkrila sa kojim je poznatim muškarcem u stanu

Antonio Ahel/ATAImages

Ana Nikolić privatni život krije od svih otkako se razvela od Stefana Đurića Raste. Emotivne partnere nije predstavljala javnosti, pa je snimak u kom je jednog poznatog muškarca snimila u stanu, i to slučajno, privukao puno pažnje.

Pevačica i kompozitor Goran Ratković Rale već neko vreme se ne odvajaju, a kako se priča po kraju u kom žive, oni su već neko vreme navodno i u emotivnoj vezi.

Pročitajte: Ana Nikolić otvorila dušu o poznanstvu sa Tonijevom devojkom - Petnaest godina je mlađa od njega (FOTO)

Njihovo druženje je postalo toliko intenzivno da se Ana nedavno skoro i preselila u Raletov stan u centru grada, a mnogi tvrde i da su njih dvoje u ljubavnoj vezi.

- Ana i Rale se poznaju godinama, ali su počeli intenzivnije da se druže tokom rada na njenom novom albumu, koji uskoro treba da se pojavi u javnosti. Malo-pomalo, oni su baš postali bliski, a mnogi su uvereni i da između njih ima i nešto više od prijateljstva, te da su oni u ljubavnoj vezi, o kojoj ne žele da govore javno - objasnio izvor za Kurir.

Ana već neko vreme i spava kod Raleta u stanu, čak i svoju ćerku dovodi kod njega na spavanje. Maltene se i preselila, to mogu da vam potvrde sve komšije iz njegove zgrade, u kojoj živi i gde ima muzički studio. On je u početku češće bio kod nje u stanu na Voždovcu, ali je u poslednje vreme više ona kod njega.

Ana je počela i da na Instagramu postavlja snimke iz Goranovog stana, a na jednom od poslednjih vidi se i kako leži u Raletovom dnevnom boravku, dok on jede u trpezariji. S njom je tad bilo i njeno dete, a mnoge je šokiralo i to što su u stanu bili haos i nered, pa su oko Ane na podu bili lekovi, toalet-papir i razbacane stvari - objasnio je izvor za Kurir. 

Instagram/Ana Nikolić

 

 

Komentari (0)

Loading