Celebrity News

Bata Živojinović bio bi presrećan, čestitamo, Dina! Stižu blizanci!

Unuka Bate Živojinovića se udaje

Bata Živojinović bio bi presrećan, čestitamo, Dina! Stižu blizanci!

A.K./ATAImages

Unuka Bate Živojinovića, Dina Živojinović, sledećeg vikenda izgovoriće sudbonosno “da”. Izabranik je Aleksa Đukanović, sa kojim je u vezi nekoliko godina.

 

 

Kako prenose pojedini mediji, svadbeno veselje biće organizovano u Kragujevcu, odakle je mladoženja rodom.

Pročitajte: Jedino je ona od šestoro unuka bila kraj Batine samrtne postelje! Upoznajte Dinu Živojinović (FOTO)

Unuka Bate Živojinovića veći deo života provela je u Parizu, gde se i školovala, ali je odlučila da se vrati u domovinu.

- Nakon marljivog truda, učenja i rada, mnogobrojnih položenih ispita i potpuno novog, dragocenog iskustva, nastavljam sa usavršavanjem za dobrobit naše Srbije. Zadovoljstvo je i čast raditi sa kvalitetnim i stručnim ljudima, od kojih može puno da se nauči, a onda dolaze i rezultati - rekla je svojevremeno Dina Živojinović.

Ona se, inače, vratila iz inostranstva i kako bi bila uz dedu u poslednjim mesecima njegovog života. Zatim je negovala i baku Lulu koja je preminula tri godine posle supruga.

mirko tabašević

 

Gostujući u emisiji “150 minuta” na Televiziji Prva, unuka Bate Živojinovića istakla je da se celog života oslanjala na dedu i njegove savete.

- Govorio mi je da sve što radim, radim gospodski. I da uvek slušam sebe. Moraću sad da se sama snalazim - rekla je posle smrti voljenog dede.

Dina Živojinović ne pojavljuje se često u javnosti, ali smo je nedavno videli na skupu u Koraćici, kada su posmrtni ostaci legendarnog glumca prebačeni iz Aleje velikana u portu Crkve Svete Trojice.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Tako je, godinama kasnije, ispunjena poslednja želja Bate Živojinovića da u večnosti počiva pored voljene supruge.

Inače, kako prenose pojedini mediji, unuka Bate Živojinovića je u blagoslovenom stanju i čeka blizance.

Komentari (0)

Loading