Celebrity News

Konačno otvorio dušu: Pet godina nakon razvoda Nikola Rađen otkrio da li je varao Anu Kokić

Nikola Rađen otvoreno o braku sa Anom Kokić

Konačno otvorio dušu: Pet godina nakon razvoda Nikola Rađen otkrio da li je varao Anu Kokić

mirko tabašević

Nikola Rađen otvoreno o braku sa Anom Kokić

Nikola Rađen poslednjih godina uživa u braku sa pevačicom Milicom Ristić, koju je odveo pred oltar u oktobru 2022. godine.

Jovanka Bojković

 

U međuvremenu su dobili sina Alekseja, koji je uveličao njihovu ljubav.

Pročitajte: Ne posipam se pepelom, samo govorim kako je bilo - 4 godine kasnije Nikola Rađen otkrio zašto se razveo od Ane Kokić

Kao što je poznato, Nikola Rađen je već jednom bio oženjen. Jedanaest godina proveo je u braku sa Anom Kokić, sa kojom ima ćerke Teu i Ninu.

Bračni par je zbog Nikolinih sportskih obaveza često živeo na različitim adresama. Takvo stanje stvari neminovno su pratile glasine o krahu braka.

Iako su dugo odbijali da potvrde da je ljubavi došao kraj, Nikola i Ana su to konačno učinili krajem 2019. godine.

- Svakako da su smrt oca i razvod dve najteže stvari u mom životu. Ne mogu da ih se ne sećam, sećam ih se, nažalost, jer sam i ja čovek od krvi i mesa - rekao je jednom prilikom za televiziju Una trofejni vaterpolista.

Antonio Ahel/ATA Images

 

- Anin i moj odnos trajao je 12-13 godina. Dve ćerke, prelepi zajednički momenti, medalje koje sam osvajao dok su one bile na tribinama... To nema cenu, to je jako lepa stvar - iskren je Nikola Rađen.

Pročitajte: Nikola Rađen se slomio - Šest godina nisam pričao sa majkom, jedva sam joj oprostio ono što je uradila

U vreme njihovog razvoda pričalo se da je do kraha braka došlo zbog toga što je Nikola prevario Anu. Da li se to zaista desilo?

- Ne!

Kratko i jasno je u intervjuu za Hype televiziju rekao Nikola Rađen, odgovarajući na pitanje da li je istina da je prevario Anu Kokić.

Komentari (0)

Loading