Celebrity News

Burne svađe, rasprave, pa obrt: Sve o pomirenju Meline i Harisa Džinovića (FOTO)

Pomirenje Meline i Harisa Džinovića - moguće ili ne

Burne svađe, rasprave, pa obrt: Sve o pomirenju Meline i Harisa Džinovića (FOTO)

M.P/ Antonio Ahel ATA images

Pomirenje Meline i Harisa Džinovića, nakon svega što je u javnosti izrečeno, posle nepotrebno iznetih porodičnih detalja, sukoba supružnika, urgiranja policije, po mišljenju velikog dela javnosti, nije moguće.

Veruje se da samo čudo može ponovo spojiti zaraćene strane i omogućiti im da ružno zaborave, a prisete se najlepših momenata u braku i odatle nastave.

Pročitajte: Haris ne može da sakrije koliko mu je drago - Devojka Kana Džinovića u najtežim danima za porodicu sve iznenadila gestom (FOTO)

Astrolozi, međutim, tvrde drugačije.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Haris kao neko ko je rođen 26. septembra i Vaga je u horoskopu doživeće takozvanu promenu planetarnog rasporeda nabolje. Tokom letnjih meseci osećaće se vitalnije, energičnije, nabujale negativne emocije će splasnuti, nažalost, uporedo će se dogoditi nalet ljubomore, a sve zbog „rekla-kazala”.  

- Sukob sa emotivnom partnerkom će postati naglašeniji, može doći do novih vrlo burnih optužbi i rasprava, stoga se savetuje smirenost jer ubrzo dolaze meseci olakšanja, period kada će ljubav pobediti. 

- Dosta živaca će se u međuvremenu potrošiti, zahtevaće se obostrana popustljivost i oprost, ali poslednja tri meseca u godini doneće blagostanje.

Ata Images/Antonio Ahel

 

- Očekuje se stabilizacija odnosa, bolja komunikacija, povratak poverenja i početak nekih zajedničkih planova. 

Melina je rođena 16. novembra u znaku Škorpije. Astrolozi i kod nje tokom lepih prolećnih i letnjih dana vide intenzivne i vrlo burne sukobe.

- Tokom septembra, odnos između nje i emotivnog partnera opisuju kao vruće-hladno, a od oktobra do kraja godine vide povratak na staro, što bi u ovom slučaju moglo da se protumači kao povratak Harisu.

Pročitajte: Melina Džinović zbog Cece ispisala decu iz škole

Na osnovu uporednog horoskopa muzičara i dizajnerke reklo bi se da je pomirenje Meline i Harisa Džinovića i te kako moguće.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Šta li će se zaista dešavati, da li će dizajnerka ostati u vezi sa nepoznatim muškarcem, a Haris nastaviti u medije da plasira priču kako ima novu devojku ili će pak uspeti sukobe da reše, pomiriti se i povući brakorazvodnu tužbu, vreme će pokazati.

Komentari (0)

Loading