Celebrity News

Sve je činila da joj se OVAJ SAN ostvari! Od Vesne Radusinović nema srećnije žene, Marić je grli i ljubi

Vesna Radusinović ljubav gaji prema svemu što je bogougodno, lepo i inspirativno

Sve je činila da joj se OVAJ SAN ostvari! Od Vesne Radusinović nema srećnije žene, Marić je grli i ljubi

Stevan Pešić

Poznato je da je još kao vrlo mlada Vesna Radusinović ljubav spoznala u malim stvarima, u sitnicama koje ispunjavaju jednako srce kao i dušu, pa i mozak.

Te takozvane "sitnice", čije postojanje uglavnom podrazumevamo, autorki bestselera omogućile su da dotakne ono najtananije u ljudima, od najlepših preko najmračnijih emocija a potom sve to lepo upakuje u romane.

Pročitajte: Najlepša uskršnja trpeza u domu Milomira Marića i Vesne Radusinović

Nije se Vesna oduvek bavila pisanjem knjiga, karijeru je počela kao novinar. Vremenom je postala jedna od onih na čije je dobre sagovornike i još bolje intervjue uvek moglo da se računa.

Po zasluzi sledovala joj je i urednička pozicija, ali se ni tu nije zadržala. Na nagovor svog nevenčanog surpuga, uglednog novinara i publiciste, Milomira Marića uplovila je u svet književnosti, u kom uspešno pliva evo već 24. godinu zaredom.

instagram/vesnaradusinovic

 

“Muškarci su kao čokolada”, “Grešnica”, "Rasprodaja sreće", "Prijateljice" “Ostrvo muškaraca, obala žena”, "Vatra i led" samo su neki od naslova o kojima javnost i dan-danas priča.

Ako je suditi po Vesninoj najnovijoj objavi na Instagramu, čini se da će ona i njeni romani narednih meseci tek biti u žiži medijskog interesovanja i interesovanja čitalačke publike.

Naime, poznata književnica u svom duhovitom maniru najavila je izlazak nove knjige "Preživeti smrt". 

 - Pre mnogo godina rekao mi je da sam rođeni pisac. Nije baš da sam mu poverovala odmah, ali sam probala... I uspela! -  napisala je Vesna u opisu fotografije na kojoj pozira sa suprugom, a zatim dodala:

instagram/vesnaradusinovic

 

- Završila sam jutros roman "Preživeti smrt", a svima koji me volite i čitate hvala na godinama vernosti, i eto...

- Čitamo se na leto - zaključila je, a po komentarima reklo bi se da je mnoge ovim podatkom ona obradovala.

Poznato je da se Vesnine knjige čitaju u dahu, da se posle prepričavaju, analiziraju, razmenjuju na šta je ona najponosnija.
 

 

 

Jedina mana im je, ako se to može nazvati manom, je što se prebrzo prodaju pa ih je gotovo nemoguće naći u knjižarama.

Za sve koji zakasne Vesna je, međutim, omogućila i on line kupovinu, što je svakako zgodno za ljude po manjim mestima. Kao što vidite na sve je mislila.

Pročitajte: Vesna Radusinović ljubav gaji prema uređenju enterijera - Njen stan u Budvi je sve o čemu maštate

Svi se pitaju odakle Vesna crpi energiju za sva svoja poslovna angažovanja, koja se ne tiču samo književnosti, ali nakon jednog pogleda na njenu porodicu sve vam je jasno.

Od supruga i sina, brojnih prijatelja i rodbine ona dobija neizmernu podršku i bezuslovnu ljubav, pa šta više jedna žena može da poželi. Sve ostalo je refleksija.

instagram/vesnaradusinovic

 

Komentari (0)

Loading