Celebrity News

Zgodna i poznata! Fotografija Milomira Marića sa OVOM ŽENOM podigla veliku prašinu u javnosti: Vesna ostala bez teksta

Fotografija Milomira Marića i ove poznate dame zapalila Instagram

Zgodna i poznata! Fotografija Milomira Marića sa OVOM ŽENOM podigla veliku prašinu u javnosti: Vesna ostala bez teksta

Fotografija Milomira Marića u društvu ove svima poznate dame izazvala lavinu komentara.

Milomir Marić danas je jedno od najprepoznatljivijih TV lica i svi znaju da godinama uživa u skladnom odnosu sa književnicom Vesnom Radusinović, a kako je zarobio srce ove zanosne lepotice svima je jasno nakon što je na društvenim mrežama isplivala fotografija Milomira Marića od pre tri decenije.

Stevan Pešić

 

 

Marićev put do statusa jedne od najistaknutijih ličnosti domaćeg šou-biznisa bio je dug i trajao je godinama, a da je oduvek bio miljenik ženske populacije i veliki zavodnik svedočii fotografija koju je na "Instagramu" podelila Mirjana Bobić Mojsilović, a koja datira iz davne 1993. godine.

Pročitajte: Supruga Vesna objavila fotografiju Milomira Marića sa plaže u kupaćem - Cela Crna Gora se okreće za njima (FOTO)

Mira se prisetila kako su oni izgledali kada su bili deo redakcije časopisa "Duga", gde je Marić i zapravo i započeo svoju karijeru.

- Pronađeno među starim fotografijama. Kad smo bili mali, redakcija Duge, 1993. - napisala je ona u opisu i oduševila pratioce.

 

 

Fotografija Milomira Marića i Mire Bobić u rekordnom roku prikupila je mnoštvo lajkova, a pored književnice na konto izgleda pohvale je prikupio i istaknuti novinar koji je za razliku od danas, kada mu se pojavila koja bora na licu, a kosa posedela, imao dugu, izrazito crnu i gustu kosu.

Ipak, dame su složne u mišljenju da i dalje izgleda sjajno i da ga prepoznatljiv šarm i muževnost nisu napustili sa godinama.

 

Komentari (0)

Loading