Celebrity News

Tata, moraš da častiš! Ćerka Gorana Bregovića otkrila najdirljivije vesti

Ćerka Gorana Bregovića ima razlog za sreću

Tata, moraš da častiš! Ćerka Gorana Bregovića otkrila najdirljivije vesti

Nebojša Babić

Ćerka Gorana Bregovića, najstarija među tri koje je muzičaru podarila emotivna izabranica Dženana Sudžuka, odlučila je da se iz udobne i uređene Francuske, preseli u po mnogo čemu nepredvidljivu Srbiju.

Da li su se otac i majka slagali sa tim, baš i nisu. Osnivač grupe „Bijelo dugme” svojevremeno je govorio da će njegova deca biti Francuzi, ni sam nije znao koliko se prevario.

Pročitajte: Zar još jedan umetnik u kući? Bregina ćerka poklonila srce OVOM MUŠKARCU - Prezgodan je (FOTO)

Najstarija od tri mezimice koje ima sa Dženanom, konceptualna umetnica Ema, nakon svršene škole odabrala je da se vrati na brdoviti Balkan, takozvano bure baruta, sa kog se on u doba rata sklonio i tek povremeno navraća.

Ako je verovati domaćoj štampi, Brega u svakom od glavnih gradova republika bivše Jugoslavije još uvek ima po nekretninu, a u Beogradu čak pet kuća, od kojih se ne zna koja je lepša i skuplja.

ata images/antonio ahel/milan maricic

 

Jednu od njih jedno vreme je čak izdavao za potrebe filma, dok ostale koriste njegova supruga i naslednice, ponajviše najstarija Ema, koja se tu stacionirala, tu radi i izlaže.

O njenoj umetnosti može se doznati nešto više kada se pogleda njen Instagram profil. Umetnički kritičari na njenoj su strani, ocenjuju je kao nekoga pred kim je blistava budućnost, a čini se da se Bregina mezimica ustremila da pokori i Pariz.

Nedavno je podelila sa pratiocima snimak kamiona u koji je spakovala svoja dela, a ubrzo je objasnila da se radi o transportu za Pariz.

instagram/emabregovc

 

-  Dan za transport do Pariza - napisala je Ema i zasigurno ovim potezom obradovala ponosnog oca, koji evidentno ne sumnja u njene kvalitete.

Pročitajte: Bila je toliko lepa da su ljudi ostajali pred njom nemi - Evo kako je supruga Gorana Bregovića izgledala u mladosti (FOTO)

Poput majke, podržava je u potpunosti i moralno i finansijski, a veruje se da će se naći i u prvim redovima kada i ako ona svoje radove tamo bude predstavljala.

instagram/emabregovc

 

Komentari (0)

Loading