Celebrity News

U ljubavi su tri decenije iako je on oženjen: Ova poznata dama zauvek je ukrala srce Gorana Bregovića, fotografije govore više od reči

Ljubavni život Gorana Bregovića je neiscrpna tema

U ljubavi su tri decenije iako je on oženjen: Ova poznata dama zauvek je ukrala srce Gorana Bregovića, fotografije govore više od reči

Chris Jackson/Getty Images

Još od kada je kao sedamnaestogodišnjak ušao u svet muzike, pripadnice lepšeg pola za Goranom Bregovićem gubile su glavu. 

Da je pre braka, u koji je 1993. godine stupio sa lepom Dženanom, ljubavni život Gorana Bregovića bio scenario za film, kasting za ženske uloge trajao bi danima. Naime, muzičara su povezivali sa glumicom Majom Sabljić, Lepom Brenom, Alkom Vuicom, manekenkom Ljiljanom Ticom, ali i mnogim damama čija su imena ostala samo uspomena u Breginom srcu.

Pročitajte: Bila je toliko lepa da su ljudi ostajali pred njom nemi - Evo kako je supruga Gorana Bregovića izgledala u mladosti (FOTO)

Sve su romanse bile kratkog daha, dok je godinama veran samo dvema ženama, suprugi Dženani i višegodišnjoj prijateljici, spisateljici Mirjani Bobić Mojsilović.

Mira i Brega upoznali su se u vreme dok se ona još bavila novinarstvom, a godinama su na svim važnim događajima bili zajedno, a njihov prisni odnos privlačio je pažnju javnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

Iako su ih mnogi povezivali, spisateljica, čiju sliku Brega kao uspomenu drži u svom stanu, nikada nije ušla u hroniku ljubavnog života Gorana Bregovića.

Medijima je Mira rado odgovorila na pitanje o prirodi njihovog odnosa i tako zauvek stavila tačku na nagađanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

- Goran je moje najozbiljnije, najslojevitije i najdivnije prijateljstvo, koje traje skoro trideset godina - izjavila je književnica, dok se Brega ovim povodom nikada nije oglasio.

Komentari (0)

Loading