Celebrity News

Šarm i elegancija kakvi se retko sreću: Tri sestre Bobić u društvu majke Rade

Mirjana Bobić Mojsilović pokazala majku

Šarm i elegancija kakvi se retko sreću: Tri sestre Bobić u društvu majke Rade

Stefan Tomašević/ATAImages

Mirjana Bobić Mojsilović važi za jednu od najšarmantnijih Beograđanki, a njeno ime prate i uspesi u svetu pisane reči, pa i slikarstva.

Petar Đorđević

 

Iako se dame ne pitaju za godine, nije tajna da je rođena 1959. godine. U junu će proslaviti 65. rođendan, kao i njena sestra bliznakinja Zorica Tomić.

Pročitajte: Mira Bobić Mojsilović i sestra bliznakinja Zorica Tomić iste su po svemu osim po jednom detalju na licu - Retko ko ume da ih razlikuje

No, brojke i njihova pojava, čini se, nisu kompatibilni.

Mirjana i Zorica imaju i stariju sestru Gordanu, koja se ne bavi javnom profesijom. Samim tim retko se može videti u medijima.

Kao što je poznata spisateljica više puta isticala, Gordana je anđeo zaštitnik koji bdi nad nekoliko godina mlađim bliznakinjama. I sve tri su jako vezane.

A od koga su nasledile gracioznu pojavu, harizmu i smisao za eleganciju lako se može zaključiti već pri prvom pogledu na njihovu majku Radu.

Instagram

 

Istovremeno, teško je i naslutiti da gospođa Bobić uveliko korača devetom decenijom života. Savršeno doterana, diskretno našminkana i u cipelama sa potpeticom pozirala je kraj svoje tri ćerke.

Pročitajte: Bliznakinju Mire Bobić Mojsilović dobro znate, a evo kako izgleda njena starija sestra - Gordana je strah i trepet…(Foto)

Fotografiju sa sestrama i mamom Mirjana Bobić Mojsilović objavila je na svom Instagramu, a pratioci su šarmantnim damama uputili brojne komplimente.

 

Komentari (0)

Loading