Celebrity News

Mira Bobić Mojsilović i sestra bliznakinja Zorica Tomić iste su po svemu osim po jednom detalju na licu: Retko ko ume da ih razlikuje

Sestra bliznakinja Mirjane Bobić Mojsilović profesor je na fakultetu

Mira Bobić Mojsilović i sestra bliznakinja Zorica Tomić iste su po svemu osim po jednom detalju na licu: Retko ko ume da ih razlikuje

Ata Images/Antonio Ahel

Zorica Tomić, profesor doktor komunikologije i kulturologije, sestra je bliznakinja Mirjane Bobić Mojsilović.

Starija populacija sa tim detaljem odavno je upoznata, nešto mlađi, ali aktivniji na Instagramu sa tom činjenicom se tek upoznaju.

Pročitajte: Od Mirjane Bobić Mojsilović nema srećnije majke! Mezimica Mila i zet Ivan samo su ovo čekali (FOTO)

Pravo iznenađenje za sve njih nastupa kada u želji da se uvere o fizičkoj sličnosti sestara odu na Zoričin profil na Instagramu i čuju je dok s osmehom na licu objavljuje svoje postove.

 

 

Mirina jednojajčana bliznakinja putem svoje platforme deli savete u komunikologiji, ali i trikove na temu prepoznavanja siledžija, narcisa i tome slično.

Vrlo razgovetno, rečnikom prilagođenim svim slojevima društva Zorica govori na razne popularne teme, zbog čega je osim njenih studenata mnogi drugi podrobno iz dana u dan prate.

 

 

Na prvi mah, sudeći po tikovima, pogledu, glasu, svi bi rekli da je zapravo Mira kosu ofarbala u braon, te da je na snimku niko drugi do ona sama.

Toliko su ona i njena sestra slične, zapravo identične su bliznakinje koje mogu da razlikuju tek članovi porodice.

Ata Images/Marija Mlađen

 

Samo uzak krug ljudi, majka, starija sestra Gordana ili, pak, ćerke, mogu da razaznaju koja je koja, a sve zbog jednog detalja, koji se može videti tek kada se sestre grohotom nasmeju.

Sestra bliznakinja Mirjane Bobić Mojsilović za razliku od nje ima spojene prednje zube, zbog čega joj je osmeh potpuno drugačiji.

Pročitajte: U ljubavi su tri decenije iako je on oženjen - Ova poznata dama zauvek je ukrala srce Gorana Bregovića, fotografije govore više od reči

Književnica, s druge strane, ima razmak između kečeva, što njenoj lepoti daje dodatnu draž.

Ata Images/A.K.

 

Komentari (0)

Loading