Celebrity News

Una Čolić napustila Srbiju i nije sama - Svi sa strepnjom čekaju Čolin komentar (FOTO)

Dečko Une Čolić više nije tajna

Una Čolić napustila Srbiju i nije sama - Svi sa strepnjom čekaju Čolin komentar (FOTO)

Instagram/ Ata images Bus Plus Production

Starija ćerka Zdravka Čolića, Una, interesantna je domaćoj javnosti, jer ona, za razliku od svog oca koji intimu sebično čuva za sebe, svoj život deli na društvenim mrežama.

Ipak, dečko Une Čolić do sada je za domaću javnost bio misterija. Da li ga ima i ko bi on mogao biti, Čolina naslednica do sada nije otkrila, a potom je odlučila da zagolica maštu javnosti poslednjom fotografijom.

Pročitajte: Tata, u kuću DOLAZI BEBA! Novi član porodice Čolić - Zdravko unezveren, a na Uninom Instagramu samo pljušte čestitke (FOTO)

Naime, Una je otputovala u Italiju, te se na Instagramu pohvalila prelepim pejzažom u kome je uživala. Ipak, ćerka Zdravka Čolića jednom objavom otkrila je da na ovom bajkovitom putovanu nije sama.

Na fotografiji iz jednog restorana Una je, slučajno ili ne, otkrila da joj društvo na ovom putovanju pravi misteriozni mladić, za koga su njeni pratioci odmah pomislili da je dečko Une Čolić.

Instagram

 

Ova nagađanja Čolina naslednica nije potvrdila, ali ni demantovala, ali ukoliko je na romantično putovanje otišla sa emotivnim izabranikom, njene pratioce zanima šta o potencijalnom zetu misli Čola.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading