Celebrity News

Samo dva meseca nakon kraha, Seka Aleksić donela iznenađujuću odluku: Ponovo u njegovom zagrljaju (FOTO)

Odluka Seke Aleksić iznenadila

Samo dva meseca nakon kraha, Seka Aleksić donela iznenađujuću odluku: Ponovo u njegovom zagrljaju (FOTO)

Antonio Ahel/ATAImages

Odluka Seke Aleksić, da mu posle dva meseca da još jednu šansu, sve iznenadila...

Pre samo dva meseca, Stanislav Zakić, koji je radio kao art direktor Sekinog brenda, oglasio se na društvenim mrežama uz obaveštenje da je ovoj saradnji došao kraj:

 

 

- Dragi prijatelji, želim da podelim sa vama važnu vest - nakon divne dve godine provedene kao art direktor Seke Aleksić i brenda ‘Second Skin 555’, doneo sam odluku da se povučem sa ove pozicije. Ove dve godine bile su ispunjene izazovima, ali i nezaboravnim iskustvima - napisao je on na Tviteru, pa dodao:

- Zahvalan sam Seki Aleksić i timu ‘Second Skin 555’ na prilici da napravim jedan brend i doprinesem razvoju postojećeg. Tokom ovog perioda imao sam priliku da radim na inspirativnim projektima i upoznam neverovatne ljude. Ponosan sam na sve što smo postigli zajedno, i radujem se što ću nositi te vrednosti sa sobom u budućnost. Ovo nije kraj, već samo novo poglavlje u mom profesionalnom putovanju. Radujem se novim izazovima i mogućnostima koje će mi budućnost doneti.

Pročitajte: Kada se ona pojavi, svi stoje mirno! Upoznajte svekrvu Seke Aleksić, pevačica mora da je zove mama (FOTO)

Nastavljam da radim naporno kako bih postigao nove uspehe, a siguran sam da će moji budući koraci biti inspirisani lekcijama koje sam naučio tokom vremena provedenog sa Sekom Aleksić. Nadam se da ćemo se nekada ponovo sresti na tom putu. Hvala vam svima na podršci iako nije uvek bilo lako, a pre svega Seki Aleksić i njenoj porodici što su me prihvatili i dali potpunu slobodu. 

Ono što je sada iznenadilo javnost je odluka Seke Aleksić i Stanislava Zakića da saradnju ipak nastave, te je Seka objavila fotografiju sa fotografisanja za letnju sezonu potvrdivši da se plodonosna saradnja, ali i veliko prijateljstvo, ipak nastavljaju, što je posebno obradovalo njene fanove.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading