Celebrity News

Kada se ona pojavi, svi stoje mirno! Upoznajte svekrvu Seke Aleksić, pevačica mora da je zove mama (FOTO)

Svekrva Seke Aleksić živi u Negotinu

Kada se ona pojavi, svi stoje mirno! Upoznajte svekrvu Seke Aleksić, pevačica mora da je zove mama (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Svekrva Seke Aleksić zove se Violeta i sa suprugom Miodragom Piljikićem živi u Negotinu, gde je odgajila pevačicinog supruga i njegovog brata.

Iako je Negotin od Stare Pazove udaljen oko 280 kilometara, Seka i Veljko sa naslednicima Jakovom i Jovanom redovno odlaze tamo da posete baku i deku, koji ih dočekuju raširenih ruku.

Pročitajte: Vaskrs u domu Seke Aleksić ne može da prođe bez ove torte - Slatka je a pravi se od povrća (FOTO)

Da živi bliže, svekrva Seke Aleksić bila bi velika pomoć estradnoj umetnici koja danas prolazi kroz iste stvari kroz koje je ona nekada sa čak dva živahna sinčića.

Upravo iz razloga jer ima iskustva sa odgajanjem muške dece Violeta je možda čak i najbolji savetodavac Aleksićevoj.

ata images/antonio ahel

 

Veljka i njegovog rođenog brata Violeta Piljikić odgjaila je u pravoslavnom duhu, prema porodičnim tradicionalnim vrednostima, gde se dom poštuje, a otac i majka slušaju ili makar radi konsultacije pitaju za savet.

Upravo zbog pomenutih postulata koje je poneo iz kuće Veljko je i zapao za oko Seki, koja je nedugo od početka zabavljanja poželela da sa njim stane na ludi kamen.  

Sve ovo, otkako su i sami postali roditelji, oni se trude da prenesu svojim mezimcima, kojima nastoje da na svakodnevnom nivou priređuju iznenađenja, nauče ih nešto novo i detinjstvo im učine zanimljivim.

Instagram/ seka aleksic

 

Svesna da su ona deca koja su odrasla uz bake i deke daleko srčanija i privrženija porodici, estradna umetnica obožava kada joj svekrva dođe ili kada ih ugosti u svom domu.

Ističe da je, uprkos činjenici da ima svoju majku, naziva majkom, iz poštovanja, ali i zato što je u tim krajevima takav običaj.

Pročitajte: Da li je moguće da je toliko starija? Ovo je razlika u godinama između Seke i Veljka

- Zovem je mama, makice, majko... kako kad - rekla je jednom prilikom pevačica pa dodala koliko je slična svekrvi.

fb/ seka aleksic

 

- Veljkova majka i ja smo kao drugarice. Razmišljamo na vrlo sličan način i delimo iste vrednosti.

- Naš odnos je pun poštovanja i ljubavi, pa mi je teško da zamislim kako bi bilo da je drugačije. Mislim da je stereotip da se snaje i svekrve ne slažu - rekla je pevačica jednom za Story, a fotografije najbolje svedoče o tome koliko se vole.

Komentari (0)

Loading