Celebrity News

Dara Džokić na ivici suza: Sa ćerkom ne mogu da razgovaram

Ćerka Dare Džokić za ovo nema razumevanja

Dara Džokić na ivici suza: Sa ćerkom ne mogu da razgovaram

Antonio Anhel / Ata images

Legendarna glumica Dara Džokić, gostujući u emisiji „Kec na jedanaest” na televiziji K1, otvoreno je govorila o životu, profesiji, ali i uspehu serije „Radio Mileva”.
 

Glumica koja se suočila sa smrću voljenog muškarca okusila je gorčinu života, a jedino svetlo u tim trenucima bila je ćerka Dare Džokić.

 

Pročitajte: Posle njegove smrti odabrala samoću: Suprug Dare Džokić bio je ovaj čuveni novinar, volela ga punih 25 godina (FOTO)

 
- Težak je život, nije lak. Volim kada pričam sa mladim prijateljima, jer sa ćerkom ne mogu da razgovaram, odmah mi kaže da filozofiram. Uvek kažem da ne treba imati očekivanja, jer stalno očekujemo nešto: da budemo uspešni, srećni, a to nije obavezno. Koliko god se trudili da budemo radni i vredni, ni to nije garancija. Čovek mora da ima dozu smirenosti, gde će reći: ‘Život jeste težak, ali je i čaroban’.
 
Tako se preplićemo u toj borbi, ali uvek nalazimo radost u nekim malim trenucima, što nam donosi dobro u narednim danima. To je jedno tkanje koje zavisi od nas. Budi spreman i učini da ti dan bude lep od jutra - kaže Dara i otkriva da li je lek prihvatiti sebe u svom poslu.
 
 
Podsetimo, Dara je 2009. ostala bez svoje najveće ljubavi, supruga Bogdana Tirnanića, a tada je svu svoju snagu preusmerila na njihovu jedinicu Jovanu.
 
Ćerka Dare Džokić završila je FDU, a diplomirala je filmsku produkciju. Pre nekoliko godina udala se i Dari podarila najveću sreću, rodivši joj unuku Katarinu.
 
 

Komentari (0)

Loading