Celebrity News

Leontina objavila sliku sa Joksimovićem od koje će Jovanu zaboleti glava! Dvadeset godina joj je trebalo sve da potvrdi

Leontina Vukomanović i Željko Joksimović na istoj slici posle dužeg vremena

Leontina objavila sliku sa Joksimovićem od koje će Jovanu zaboleti glava! Dvadeset godina joj je trebalo sve da potvrdi

Ata Images/Antonio Ahel

Jedno vreme Leontina Vukomanović i Željko Joksimović važili su za tim koji dobija.

Pop scena gotovo da nije mogla da se zamisli bez kompozicija i tekstova ova dva vrsna umetnika, koji su od brojnih anonimnih pevača, upravo svojim muzičkim kreacijma, stvorili zvezde.

Pročitajte: Da, i to se može! Leontina Vukomanović je za pola godine skinula 20 kilograma, a evo i kako

Nakon što se udala, a potom rodila ćerku, kojoj je u potpunosti i dan-danas posvećena, Leontina se nakratko povukla iz posla.

Za to vreme potpuno se fizički transformisala, zbog čega je punila stranice žute štampe, ipak u neko doba odlučila je da stvar uzme u svoje ruke, smrša i napravi pesmu sa kojom će se pojaviti na festivalu.

M.M. ATA Images

 

Naravno da je privukla najveću pažnju, što kompozicijom, što izlgedom, ipak sve to palo je u drugi plan nakon činjenice da je u tom nekom periodu ona prekinula saradnju, pa i svaki kontakt sa Željkom.

Leontina Vukomanović i Željko Joksimović navodno su bili i u emotivnoj vezi, a nagađa se da je raspad ljubavnog odnosa, negde nakon njegovog učešća na "Evroviziji", uticao i na raskid poslovnog.

Naime, pošto je sa numerom Leontininih ruku delo "Lane moje" dospeo do drugog mesta i tako postao u Evropi vrlo zapažen, kantautor se oženio novinarkom Jovanom Joksimović sa kojom je dobio čak troje dece, Kostu, Srnu i Anu.

Sazidao je u međuvremenu i vilu u vrednosti od nekoliko miliona evra i u njoj studio, a dobro je poznato da je pokrenuo i televiziju i preuzeo novinsku agenciju, dok uporedo stvara muziku za druge izvođače i filmove.

Čini se da mu po raskidu odnosa sa Leontinom nije nedostajalo inspiracije, dok se ona okrenula radu sa mališanima.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Period koji su proveli zajedno, što privatno, što u studiju, stvarajući neke od najlepših domaćih kompozicija, čini se da nijedno od njih dvoje neće zaboraviti.

Dokaz tome je i Leontinina objava na Instagramu koja se tiče upravo pomenutih evrovizijskih dana i tog neverovatnog drugog mesta koje su takoreći zajedno osvojili.

Pročitajte: Joksimović na Divčibarama sa bivšom suprugom! Drži je čvrsto oko struka (FOTO)

Zapravo fotografiju je objavio neko drugi iz tima, ali ju je kantautorka sa zadovoljstvom objavila, dok je Željko ipak ostao suzdržan.

 

Svi se pitaju da li je tako postupio jer nije mnogo aktivan na društvenim mrežama ili zato što smatra da bi njegovoj supruzi smetalo da objavi sliku sa bivšom.

Komentari (0)

Loading