Celebrity News

Milka Forcan i njena naslednica Jovana napravile potez koji je mnoge razočarao! Šta se to događa sa nekada najmoćnijom ženom na Balkanu

Ćerka Milke Forcan lepa je na mamu, ali i vrlo okrenuta biznisu

Milka Forcan i njena naslednica Jovana napravile potez koji je mnoge razočarao! Šta se to događa sa nekada najmoćnijom ženom na Balkanu

Boško Karanović

Ćerka Milke Forcan pre par godina pokrenula je sopstveni biznis.

Iako je nakon svršenih studija u Nemačkoj postojala nada da će Jovana Forcan raditi u porodičnoj firmi, vrlo brzo po njenom povratku u domovinu doznalo se da ona ipak voli modni dizajn.

Pročitajte: Milka Forcan sa suprugom i decom - Sin isti otac, a o ćerkinoj lepoti će se tek pričati (FOTO)

Naslednica nekada najmoćnije žene u državi, bivše desne ruke vlasnika „Delta Holdinga” Miroslava Miškovića upustila se u dizajniranje i proizvodnju unikatnih komada garderobe koje su dame domaće javne scene odmah zavolele.

Budući da je tada Jovanin profil na Instagramu bio otvoren, a ona se tim putem u najvećoj meri reklamirala i ostatak javnosti zavoleo je to što ona radi.

Boško Karanović

 

Nažalost, pre izvesnog vremena ćerka Milke Forcan donela je odluku da profil zaključa, a samim tim i modni eksperiment.

Isti potez napravila je njena majka te samo pojedini mogu zaviriti u njihovu intimu i steći kompletniji uvid u to čime se njih dve sada bave.

S obzirom na činjenicu da je Milkin suprug Branko još devedestih razvio odličan biznis, te da je ona poslednjih godina delimično preuzela vodeću ulogu, veruje se da su i naslednicu Jovanu i sina Filipa, koji se takođe specijalizovao u Nemačkoj, uključili u posao.

Instagram

 

Ako su imalo na roditelje, ne sumnjamo da će Jovana i Filip kroz deceniju i po potpuno preuzeti posao, samim tim prepustiti roditeljima mogućnost da ranije odu u penziju.

Ako je suditi po slikama koje su se ranije mogle videti na profilima porodice Forcan, stiče se utisak da su sin i ćerka jako vezani za Milku i Branka.

Pročitajte: Tuga u domu Milke Forcan - Oglasila se slomljena - Ponosna sam što sam ga imala

I dalje se najviše raduju porodičnim ručkovima i putovanjima, recimo, u Dubai.

Majka i ćerka tada uživaju u šopingu, a nije tajna da su uprkos želji da se sklone sa javne scene i Milka i Jovana i Filip i Branko rado viđene zvanice uticajnih ljudi na premijerama, slavljima porodica Đoković i Karić.

Komentari (0)

Loading